Nieuws

Nog geen kerstkado’s? Wij helpen je graag!

  Bijna kerst en nog op zoek naar kerstkado’s? Hier enkele kadotips in het “pink” voor de sportieve fiets(st)er! Meer kadotips nodig? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in Petten. Tijdens de feestdagen zijn we geopend volgens onze..

  Lees verder

  American Eagle testmiddag zeer geslaagd!

   Dat American Eagle terug is kan de mountainbikeliefhebber niet zijn ontgaan! Zonder twijfel hét Nederlandse mountainbike merk uit de jaren 90. En dat Bart Brentjens op dit merk in 1996 ook nog eens de allereerste Olympisch kampioen mountainbike werd, heeft..

   Lees verder

   Strandtrainingen AGU Egmond-Pier-Egmond

    Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor AGU Egmond-Pier-Egmond! Er wordt vertrokken vanuit Petten om rustig over het strand naar Egmond te fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te rijden. Ook dit jaar..

    Lees verder

    Dit was het 20e Bike Weekend!

     De zaal is leeg en het personeel is weer goed gevuld Namens het hele Beukers Bike Centre team willen we alle bezoekers, de medewerkende leveranciers en fabrikanten, Beachbiking Nederland, WV West-Frisia en natuurlijk de Watersnip bedanken voor een supermooi weekend!..

     Lees verder

     Beukers Beach Criterium tijdens het Bike Weekend!

      Niet alleen fietsnieuws tijdens het 20e Beukers Bike Weekend 2017, maar ook een gloednieuwe strandrace en jeugdwedstrijd op zondag! Nouja.. Gloednieuw? Het criterium stond vorig jaar al op de planning, maar kon toen door de extreme weersomstandigheden niet door gaan...

      Lees verder

      Lichter en Sterker: Tubolito Binnenbanden!

       Nieuw bij ons in de winkel: Tubolito Binnenbanden. Omdat we zelf fanatieke fietsers zijn, zijn we natuurlijk altijd op zoek naar verbetering. En de kans is groot dat jij dat als fanatieke fietser ook bent …. We hebben weer wat..

       Lees verder

       Het 20e Beukers Bike Weekend komt er aan!

        Alweer voor het 20e jaar op rij organiseren wij (Beukers Bike Centre), op 18 en 19 november, het Beukers Bike Weekend! Zowel op zaterdag als zondag zullen door meewerkende fabrikanten en importeurs de nieuwste snufjes op race- en mountainbike gebied..

        Lees verder

        Strandrace Kalender 2017-2018

         De meest complete Strandrace Kalender op dit moment! Er was wat onduidelijkheid over de eerste Top Competitie wedstrijd, maar er is keuze genoeg dit seizoen! Naast de Nederlandse wedstrijden kan je tijdens seizoen 2017-2018 ook in België, Frankrijk en Engeland..

         Lees verder
         Pagina 1 van 11

         Archief