Nieuws

Luxe Probleem!

  Luxe probleem! 😉 Op onze Facebook en Instagram Pagina vroegen we jullie: ‘Welke fiets zou jij als eerste opbouwen?’ En ondertussen is er aardig wat keer gestemd…. Op Facebook ging de voorkeur uit naar de Pinarello, terwijl op Instagram de..

  Lees verder

  Geslaagd met vlag en wimpel!

   Behalve dat ons team veel online trainingen volgt, wordt er in deze periode van het jaar ook in de praktijk getraind om je zo goed mogelijk te kunnen helpen in de winkel of werkplaats. Zo waren Rick en Arno bijvoorbeeld..

   Lees verder

   De fiets van Roy in het Bikefreak Magazine!

    Met onder andere een podium plaats tijdens de BeachBattle in Wijk aan Zee en tijdens de Top Competitie in Ouddorp is ‘onze Roy’ niet geheel onopgemerkt gebleven. In dit interview met het Bikefreak Magazine lees je alles over zijn Storm..

    Lees verder

    Inschrijving De Hel van Petten Geopend!

     07-02-2018 Het duurt nog even voordat de eerste renner op 25 mei vanaf het startpodium vertrekt, maar de inschrijving voor de 27e Hel van Petten is geopend! De altijd spectaculaire 3 daagse voor Amateurs, Sportklasse en Niet Licentiehouders begint volgens..

     Lees verder

     Mega kelderverkoop van fietsen!

      Wie maakt ons los? 😊 Op zoek naar een nieuwe fiets tegen een bodemprijs? Speciaal voor deze laatste week van het jaar heeft Marcel fietsen van afgelopen seizoen nog eens extra in prijs laten zakken! Hieronder vind je een gedeelte..

      Lees verder

      Nog geen kerstkado’s? Wij helpen je graag!

       Bijna kerst en nog op zoek naar kerstkado’s? Hier enkele kadotips in het “pink” voor de sportieve fiets(st)er! Meer kadotips nodig? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in Petten. Tijdens de feestdagen zijn we geopend volgens onze..

       Lees verder
       Pagina 1 van 11

       Archief