Nieuws

Koningsdag Gesloten

  Ook wij zijn tijdens Koningsdag (donderdag 27 april) gesloten en natuurlijk gaan we er een mooie fietsdag van maken! Vrijdag en zaterdag zijn we weer normaal geopend. Iedereen veel oranje plezier gewenst 😃..

  Lees verder

  Koopavond op Goede Vrijdag gesloten

    Namens het hele Beukers team wensen we jullie allemaal fijne paasdagen! Vandaag (14 april) beginnen we gewoon zoals altijd om 9.00 uur, maar in verband met Goede Vrijdag vervalt de koopavond. Zaterdag zijn we uiteraard weer normaal van 9.00 uur..

   Lees verder

   Save watts with Oval Pulley Wheels: KA’OLOLAHA!

    Save watts with Oval Pulley Wheels: KA‘OLOLAHA ! “Ovale kettingbladen zijn inmiddels verkrijgbaar van diverse merken, maar Ka’Ololaha (ovaal in het Hawaiiaans) komt nu als eerste met ovale derailleurwieltjes! Uitgaande van 100 pedaalomwentelingen per minuut bespaar je gemiddeld 5 Watt..

    Lees verder

    Een paar prachtige fietsen!

     We kunnen natuurlijk een prachtige tekst bedenken, maar eigenlijk hebben deze fietsen dat helemaal niet nodig 😉 Meer foto’s staan op onze Facebook en Instagram Pagina

     Lees verder

     Nieuwe team fietsen voor West Frisia!

      Ook dit jaar rijden de mannen van WV West-Frisia weer op top materiaal! Afgelopen weekend hebben we de eerste Ridley Fenix SL’s opgebouwd en die zijn natuurlijk aanstaande zaterdag te zien tijdens de 57e Ster van Zwolle 💪 Succes mannen!..

      Lees verder

      Twee unieke Storm Bikes!

       Bij het winter weer van de afgelopen weken is een racefiets misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar we hebben toch alvast een paar hele mooie custom Storms mogen afleveren! Onder andere 2 unieke racers: Deze Levante met..

       Lees verder

       S-Phyre Premium dealer bijeenkomst in Calpe, Marcel was erbij!

        Marcel had een mooie trip dit weekend, hij was aanwezig bij de Europese S-Phyre bijeenkomst in Calpe! Hieronder zijn uitgebreide verslag: Alsof een introductie van het Shimano S-Phyre concept (toplijn schoenen en helmen van Shimano) al niet interessant genoeg is, ging die ook nog eens plaatsvinden in Calpe (Spanje), en of ik daar bij wilde

        Lees verder
        Pagina 1 van 11

        Archief