15 Mei Aficom tijdrit…

  • -

Op woensdag 15 mei wordt op Wieringen weer de tijdrit gereden. Dit jaar met een nieuwe hoofdsponsor. Aficom accountants & adviseurs uit o.a. Den Oever neemt deze taak over van sportcentrum Hippo Gym. Zij hebben het evenement 4 jaar, vanaf het begin, gesponsord en geven de taak nu over aan Aficom.
De 5e Aficom tijdrit gaat over hetzelfde parcours als voorheen. Een mengeling van draaien & keren in het begin en lange rechte stukken in de loop van de tijdrit. De tijdrit is 14,3 km lang. De start zal weer plaatsvinden bij de Manege van de Wironruiters even buiten Hippolytushoef. Hier is ook de permanance gevestigd. De finish is aan het einde van de Parallelweg. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Stichting Vikingsport Wieringen i.s.m. Stichting Wielerploeg Olbers & IJlstra.
Er wordt gereden in 2 categorieen:
Elite/Beloften & Amateurs/Sportklasse/Junioren/Nieuwelingen.

Vorig jaar werden Jan Lof uit Broek in Waterland (Elite/Beloften) en Arjen Bos uit Bolsward (Amateur/Sportklasse) de winnaars. Wie gaan hun opvolgen?

Inschrijven kan vanaf heden door een mail te sturen naar: contact@vikingtour.nl.
Vermeld hierin naam, woonplaats & categorie. Inschrijfkosten zijn 7 euro. Het inschrijfgeld dient van te voren worden overgemaakt op rekeningnummer 1052.99.731 t.n.v. Stichting Vikingsport Wieringen o.v.v. Naam & Aficom TT. De inschrijving is definitief als het geld overgemaakt is.