Beste keuze uit de Consumentengids 2009…

  • -

Ideale fietspartner
De Garmin Edge 705 HRM laat u streven naar het uiterste en brengt u vervolgens weer veilig thuis. Deze nieuwe veelzijdige fietsnavigator van Garmin is een echte alleskunner. Sportief ingesteld? Neem het op tegen een digitale wielrenner in een door u gekozen traject. Analyseer thuis uw route, de snelheid, tijd, uw hartslag en zelfs het aantal verbrande calorieën. De Garmin Edge 705 HRM houdt het allemaal bij.

Navigeer als een speer
De Garmin Edge 705 HRM is een intelligent GPS-systeem. Het is het grote broertje van de Garmin Edge 605. De 705 HRM heeft echter SRM compatibiliteit en een hartslagmeter. De SRM techniek wordt veel door professionals gebruikt en meet de kracht die op de pedalen wordt uitgeoefend. Even stoppen onderweg is ook geen probleem. Dit toestel pauzeert de timer als u stopt en hervat automatisch als u weer gaat rijden. De Auto Lap-functie start automatisch een nieuwe ronde als u voorbij een markeerpunt komt.

Een multi functionele gps met hr dus die als beste keuze uit de consumentengids kwam. Normaal €499,00 maar onze Beukers prijs is slechts €379,00 (zolang de voorraad strekt).