Beukers Beach Criterium tijdens het Bike Weekend!

  Niet alleen fietsnieuws tijdens het 20e Beukers Bike Weekend 2017, maar ook een gloednieuwe strandrace en jeugdwedstrijd op zondag!

  Nouja.. Gloednieuw? Het criterium stond vorig jaar al op de planning, maar kon toen door de extreme weersomstandigheden niet door gaan. Dit jaar gaat Beachbiking Nederland dus in de herkansing en staan er weer veel toppers aan de start!

  Het Strandcriterium
  De strandrace duurt 55 minuten + 1 ronde voor de Topklasse (ronde = +/- 4 km) en is ook uitermate geschikt voor diegene die zelf het “wedstrijdgevoel” eens willen meemaken tijdens een niet te lange wedstrijd. En ook nog eens met een laag inschrijfgeld!

  Heb je een eigen MyLaps transponder? Monteer deze dan op je voorvork. Als je deze niet zelf hebt kan je er één huren voor 3 Euro. Het strandcriterium maakt deel uit van de Rabotop competitie, dus de inschrijving gaat via http://www.rabotopnh.nl/inschrijven  

  Het ophalen van je stuurbord en de inschrijving betalen doe je bij de Beukers Bike Weekend locatie, waar je ook gratis kan parkeren (Recreatiepark de Watersnip). Nog dichterbij de start parkeren? Ook dat is mogelijk. Start adres: Strandweg 4, 1755 LA Petten. Ook de prijsuitreiking is in de Bike Weekend zaal.

  LET OP: Deelname is alleen mogelijk via voorinschrijving, de voorinschrijving sluit op zaterdagavond.

  Programma Beukers Beach Criterium:
  12:00 uur Topklasse 55 min. + 1 ronde, start als 1e groep
  Junioren 45 min. + 1 ronde, start als 2e groep

  12:01 uur Funklasse 45 min. + 1 ronde, start als 1e groep
  Dames 35 min. + 1 ronde, start als 2e groep

  De Jeugdwedstrijd
  En natuurlijk hebben we ook aan de jeugd gedacht! Voor de jeugd t/m 14 jaar wordt samen met WV West-Frisia op het terrein van de Watersnip een mooi parkoers uitgezet waar ze de strijd met elkaar kunnen aangaan. Vanaf 9.45uur wordt er gestart met de jeugd.

  Lees hier alles over beide races: http://www.rabotopnh.nl/nieuws en lees hier het volledige persbericht van het Bike Weekend: https://beukersbikecentre.nl/bikeweekend/

  See you there!