Beukers Bike Challenge gewonnen door Jeroen Visser…

  • -

Na zijn 4e plek van vorig jaar (in zijn eerste tijdrit..) dacht Jeroen dat er voor dit jaar wel eens wat meer in kon zitten. Hij liet zich goed adviseren over zijn positie op de fiets bij Beukers Bike Centre, kocht daar ook snel materiaal, ging meer tijdritten rijden, en reed in een zeer snelle tijd naar de overwinning in Petten! De 2e plek ging naar Guido de Koning, de 3e stek was voor Henny Rovers.

Natuurlijk was er ook de onderlinge strijd tussen het personeelsteam van Beukers Bike Centre! Dit jaar stonden Marcel, Rick, Arno en Roy aan de start. Voor Rick en Arno stond er aardig wat op het spel, ze zijn ieder jaar aan elkaar gewaagd en om de strijd nog eerlijker te maken werd een "oude" tijdritfiets van Marcel onder het stof vandaan gehaald waar ze beiden op zouden starten. De tijden werden gecheckt en met 6 seconden verschil was het dit jaar Arno die de winst naar zich toe trok!

Roy was niet helemaal tevreden maar kwam in het seniorenveld toch nog tot een mooie 26e plek en wordt elk jaar sneller. Marcel bleek het tijdrijden nog niet verleerd, een 10e plaats was boven verwachting.
Kijk hier voor alle uitslagen en nog meer foto’s:


6 seconden verschil tussen de matadoren….


Rick, Arno, Roy en Marcel


De aankomst van Marcel was te snel om de camera te kunnen scherpstellen..:-)