De 21e editie van het Beukers Bike Weekend staat weer garant voor veel fiets spektakel!

  Op zaterdag 17 en zondag 18 november organiseren we alweer voor de 21e keer een RACE en MOUNTAINBIKE SHOW. Zowel zaterdag als zondag zullen door meewerkende fabrikanten en importeurs de nieuwste snufjes op fietsgebied getoond worden.

  Fietsmerken zoals Cannondale, Storm (oa strandbikes), Bianchi, American Eagle, Colnago, Scott, Trek en Cervelo zijn er met veel 2019 modellen, maar ook bekende merken als Mavic en 9thWave (wielen), Shimano en Rotor (de nieuwste onderdelen), GripGrab (oa hand- en overschoenen), Matong (custom kleding), Named (sportvoeding) en Wahoo (trainers en fietsnavigatie) zijn aanwezig op deze, voor de kop van Noord Holland, unieke show voor de sportieve fietser.

  Beukers Bike Weekend Zaal Foto

  Online “Zwiften” en ben jij een echte “Wahooligan”?
  In je huiskamer een klim op fietsen terwijl je fiets meebeweegt, of de tegenwind echt voelen door middel van een Smart ventilator? Dat kan met de Wahoo Climber en Headwind! En wil je dan ook nog online tegen elkaar fietsen met tegenstanders vanuit de hele wereld? Dan is het online programma Zwift echt iets voor jouw! Snelheid, hellingspercentage, maar ook het wattage zijn gekoppeld aan de beelden op je scherm. Probeer het zelf uit tijdens het Beukers Bike Weekend!

  Diëtiste Louise Groot
  Als sporter vraag je nogal wat van je lichaam. Of je nu topsporter bent of op recreatief niveau sport, een gezonde en gevarieerde voeding is ontzettend belangrijk. Heb je vragen op voedingsgebied of ben je benieuwd naar je vetpercentage en spiermassa? Diëtiste Louise Groot is beide dagen aanwezig om je te adviseren!

   3D zadeldrukmeting demonstraties….
  Niks vervelender dan zadelpijn! Als één van de eerste in de regio kun je bij Beukers Bike Centre een 3D zadeldrukmeting laten uitvoeren. Tijdens de meting is in real time informatie te zien over de drukverdeling op het zadel en kan er bepaald worden welk model en type zadel het meest geschikt is. Uitleg en demonstraties van deze meting, maar ook van onze andere fietsmetingen op de show!

  Strandrace en jeugd mountainbikewedstrijd op zondag
  Zondag wordt, in samenwerking met Beachbiking Nederland een strandcriterium georganiseerd die tevens mee telt voor het ATB Top Noord Holland klassement. Het strandcriterium is ook uitermate geschikt voor diegene die ook het “wedstrijdgevoel” eens willen meemaken tijdens een niet te lange wedstrijd, en ook nog eens met een laag inschrijfgeld.

  Ook voor de jeugd t/m 14 jaar is (o.l.v. WV West-Frisia), op het terrein van de Watersnip een mooi parkoers uitgezet waar zij de strijd met elkaar kunnen aangaan.

  Vanaf 9.45uur wordt er gestart met de jeugd, het strandcriterium gaat om 9.30uur van start bij strandpaviljoen Zee & Zo. Spektakel verzekerd!

  Koopjeshoek niet meer weg te denken
  Regelmatige bezoekers weten het; tijdens het Bike Weekend zijn er zeer scherpe aanbiedingen. Topkwaliteit helmen, schoenen, kleding, banden en nog veel meer wordt er aangeboden tegen opruimingsprijzen.

  Nieuwsgierig geworden? Kom naar het Beukers Bike Weekend!

  ZATERDAG 17 & ZONDAG 18 NOVEMBER

  • De locatie is zoals elk jaar weer recreatiepark “de Watersnip”, net buiten Petten, bij de rotonde.
  TOEGANG en PARKEREN zijn GRATIS  Beide dagen geopend van 10.00-17.00 

  Klik hier voor foto’s van eerdere edities

  bike-weekend-header