De 19e editie van het Beukers Bike Weekend staat weer garant voor veel fiets spektakel!

  Alweer voor het 19e jaar op rij organiseren wij (Beukers Bike Centre), op 19 en 20 november, het Beukers Bike Weekend! Zowel op zaterdag als zondag zullen door meewerkende fabrikanten en importeurs de nieuwste snufjes op race- en mountainbike gebied getoond worden.

  Fietsmerken zoals Cannondale, Storm (oa strandbikes), Bianchi, Open, Colnago, Giant, Scott, Trek en Cervelo zijn er met veel 2017 modellen, maar ook bekende merken als Mavic (wielen), Shimano, Sram en Rotor (de nieuwste onderdelen), Mio Bryton (fietsnavigatie), Win2 (sportvoeding), Wowow (reflecterende fietskleding), GripGrab (hand- en overschoenen) en Tacx en Wahoo (trainers) zijn aanwezig op deze, voor de kop van Noord Holland, unieke show voor de sportieve fietser.

  Beukers Bike Weekend sfeerfoto 3
  Veel interesse voor het nieuwe Storm Kohilo frame, wat zijn eigenlijk de verschillen? Roy legt het haarfijn uit (Archief 2015)

  Een tipje van de sluier
  De Tacx Magnum fiets- en loopband in één, een primeur voor de kop van Noord Holland komt naar het Bike Weekend, net als de tijdritfiets van Fabian Cancellara (Die één van de profteam fietsen is die te bewonderen zijn) en natuurlijk staat de koopjeshoek weer vol met, jawel, koopjes!

  Koopjeshoek niet meer weg te denken
  Regelmatige bezoekers weten het; tijdens het Bike Weekend zijn er elk jaar weer zeer scherpe aanbiedingen. Topkwaliteit helmen, schoenen, kleding, banden en nog veel meer worden aangeboden tegen opruimingsprijzen!

  Nieuw dit jaar is de strandrace die op zondag wordt verreden.
  De race duurt 1 uur + 1 ronde (ronde = 5,5 km) en natuurlijk hebben we ook aan de jeugd gedacht! Het strandcriterium is ook uitermate geschikt voor diegene die zelf het “wedstrijdgevoel” eens willen meemaken tijdens een niet te lange wedstrijd, en ook nog eens met een laag inschrijfgeld. Voor de jeugd t/m 14 jaar is op het terrein van de Watersnip een mooi parkoers uitgezet waar zij de strijd met elkaar kunnen aangaan. Vanaf 9.45uur wordt er gestart met de jeugd, het strandcriterium gaat om 14.00uur van start. Klik hier voor meer informatie over beide wedstrijden en hier om alvast in te schrijven

  Nieuwsgierig geworden? Lees hier het volledige persbericht met alle informatie en als je er bij bent, laat het ons dan weten op Facebook: Bike Weekend Facebook Evenement. See you there!

  Beukers Bike Weekend Flyer


  Beukers Bike Weekend 2015
  De koopjeshoek, Beukers Bike Weekend

  IMG_9101

  IMG_6677