De 22e editie van het Beukers Bike Weekend, smullen voor de fietsliefhebber!

  • -

De 22e editie van het Beukers Bike Weekend komt er aan! Smullen voor de fietsliefhebber!

Bike Weekend Nieuws Updates:
05-11-2019: Nieuwe KOGA KINSEI baanfiets op het Beukers Bike Weekend!
08-11-2019: Test zelf de Wahoo KICKR BIKE op het Beukers Bike Weekend!
13-11-2019: Bicycle Armor, keramische bescherming voor je fiets!

Het persbericht:

Op zaterdag 16 en zondag 17 november wordt door Beukers Bike Centre uit Petten voor alweer de 22e keer een RACE en MOUNTAINBIKE SHOW georganiseerd. Door meewerkende fabrikanten en importeurs worden de nieuwste snufjes op fietsgebied getoond en uiteraard ontbreken ook de GRAVEL- en STRANDBIKES niet.

De fietsmerken Cannondale, Storm, Bianchi, American Eagle, Colnago, Scott, Trek en Cervelo zijn er met veel 2020 modellen, maar ook fabrikanten als Mavic en 9thWave (wielen), Shimano en Rotor (onderdelen), GripGrab (oa hand- en overschoenen), Sidi (schoenen), SIS (sportvoeding) en Wahoo (trainers en fietsnavigatie) tonen hun nieuws op deze, voor de kop van Noord Holland, unieke show voor de sportieve fietser.

Beukers Bike Weekend Zaal Foto

Online “Zwiften” op een Wahoo Kickr Bike

In je huiskamer een klim op fietsen terwijl je fiets meebeweegt, of de tegenwind echt voelen door middel van een Smart ventilator? Dat was al mogelijk met de Wahoo Climb en Headwind, maar nu ook op een speciaal instelbare Kickr Bike!  En wil je dan ook nog online tegen elkaar fietsen met tegenstanders vanuit de hele wereld?  Dan is het online programma Zwift echt iets voor jouw! Snelheid, hellingspercentage, maar ook het wattage zijn gekoppeld aan de beelden op je scherm. Probeer het zelf uit tijdens het Beukers Bike Weekend!

Test de nieuwe Trek Supercaliber

Je hoeft op een wedstrijddag niet langer te kiezen tussen een hardtail en een full suspension bike. De Trek Supercaliber geeft je precies de juiste hoeveelheid veerweg (60 mm achter en 100 mm voor) om zonder verlies van snelheid of tractie aanvallend te rijden op ruwe ondergrond, efficiënt te klimmen en vol te kunnen aanzetten in de sprints. Tijdens het Beukers Bike Weekend zijn deze topbikes uit te proberen.

Wat is jouw zitbotbreedte? Laat deze tijdens de show gratis digitaal opmeten

Niks vervelender dan een zadel wat niet lekker zit! Dus laat nauwkeurig je zitbotjes opmeten en krijg meteen een passend zadeladvies.

Het leven van een fiets is best zwaar, wat extra bescherming kan geen kwaad

Bicycle Armor is een keramische coating, speciaal ontwikkeld voor de fietsindustrie. De coating laag is extreem water- en vuilafstotend en daarbij ook nog eens krasbestendig. Op de show diverse demonstraties van deze extra sterke beschermlaag voor je prachtige fiets.

Strandrace en jeugd mountainbikewedstrijd op zondag

Zondag wordt, in samenwerking met Beachbiking Nederland een strandcriterium georganiseerd die tevens mee telt voor het ATB Top Noord Holland klassement.
Het strandcriterium is ook uitermate geschikt voor diegene die ook het “wedstrijdgevoel” eens willen meemaken tijdens een niet te lange wedstrijd tegen een laag inschrijfgeld. Er wordt om 14.00uur gestart bij strandpaviljoen Zee & Zo. Op het terrein van de Watersnip gaat de jeugd t/m 14 jaar (o.l.v. WV West-Frisia) de strijd met elkaar aan op een mooi uitgezet parkoers. Hier is de eerste start om 9.45uur.

Koopjeshoek niet meer weg te denken

Regelmatige bezoekers weten het; tijdens het Bike Weekend zijn er zeer scherpe aanbiedingen. Topkwaliteit helmen, schoenen, kleding, banden en nog veel meer wordt er aangeboden tegen opruimingsprijzen.

———

Nieuwsgierig geworden? Kom naar het Beukers Bike Weekend!
Dit Beukers Bike Weekend zal plaatsvinden op:
ZATERDAG 16 & ZONDAG 17 NOVEMBER

Beide dagen geopend van 10.00-17.00  TOEGANG en PARKEREN zijn GRATIS
De locatie is recreatiepark “de Watersnip”, net buiten Petten, bij de rotonde
Kijk ook op www.beukersbikecentre.nl/nieuws voor de laatste info.

Klik hier voor foto’s van eerdere edities

bike-weekend-header