Blijf droog met de Ass-Saver

  • -

De voorjaarsklassiekers tot nu toe werden of afgelast, of werden gereden in de stromende regen. Zo ook Milaan – San Remo waar, door hevige sneeuwval, de Passo Del Turchino met de bus moest worden gepasseerd. Om zo droog mogelijk te blijven zou je eigenlijk een spatbord moeten monteren, maar dat staat niet erg stijlvol. Of toch wel?

Misschien was het je al opgevallen, maar onder andere Lars Bak (Lotto – Belisol) reed met een simpel en doeltreffend spatbordje: De ‘Ass-Saver’

Dit mini-spatbord is niet erg ‘aanwezig’ en past op bijna elk zadel. Met een lengte van 14cm en een gewicht van slechts 15 gram is het waarschijnlijk het lichtste achterspatbord dat verkrijgbaar is. Maar dat betekend ook dat er slechts 1/10 materiaal gebruik wordt vergeleken met een normaal spatbord.

Het mini-spatbord is voor ongeveer 70% gemaakt van gerecycled Polypropyleen en ook vindt je op de Ass-Saver geen overbodig verpakkingsmateriaal. Je betaald dus niet voor iets wat meteen in de prullenbak verdwijnt. Bij aankoop van dit spatbord bespaar je dus zowel het milieu als je achterwerk!

De Ass – Savers zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar in rood en wit voor €8,95

Bekijk hieronder de video: