Cervelo Mini Brainbike voor fietsfreaks 19 April…

  • -

Naar aanleiding van het bezoek van Marcel aan de Brainbike dagen van Cervelo in Portugal zijn er veel vragen bij ons binnengekomen. Dat liep uiteen van vragen over carbonstructuur tot zitpositie op een Cervelo, en deze kennis delen we als fietsspecialist natuurlijk graag! Daarom hebben we besloten om voor fietsfreaks die nog meer willen weten, een Mini Brainbike te organiseren op maandagavond 19 April. Ook is deze avond een mooie opwarmer voor de Cervelo E-Ride testweek die we iets later organiseren, wie weet wil je met al je opgedane kennis ook zelf eens een Cervelo testen!

We hebben specialisten van Cervelo/Veltec uitgenodigd om je deze avond alles te vertellen over oa zitpositie, framematerialen, aerodynamica enz. Natuurlijk ligt de nadruk op het merk Cervelo, maar veel van de behandelde stof is zeer algemeen te gebruiken voor racefietsen. Alleen al het gedeelte over fietscomfort zal je nieuwe inzichten geven!

In grote lijnen ziet de avond er zo uit:
19.00uur starten we met de presentatie over materiaal eigenschappen en framebuis vormen, waarna ook de aerodynamica van de fiets en berijder behandeld wordt.
Na een korte pauze waarin onder genot van koffie, thee of wat frisdrank je even bij kunt komen van alle info, gaan we verder met nog 2 presentaties. Deze zullen gaan over fietsgeometrie en maatvoering in het algemeen en met het onderdeel fietscomfort zullen we de avond afsluiten om ongeveer 21.30uur en weten we zeker dat je met veel extra kennis weer naar huis gaat!

Wat kost dit alles?
Helemaal niets! Kortom, een niet te missen leuke en informatieve avond voor die fietser die meer technische info wil! Je kunt je opgeven door een mailtje met je naam en telefoonnummer te sturen aan brainbike@beukersbikecentre.nl , er is een maximum aantal plekken en vol is vol.