Nieuws

Corona update: Winkel gesloten, werkplaats open en bezorgen voor de kerst!

  (20-12-2021)

  Gaan we weer..: Winkel gesloten, werkplaats open en bezorgen voor de kerst! (Corona Virus | Lock Down update)

  Winkel gesloten, werkplaats open
  Ook voor ons betekent de aangescherpte Corona virus regelgeving dat we de winkel weer moeten sluiten, dit keer tot en met 14 Januari.. Maar gelukkig is er ook goed nieuws! Onze werkplaats mag wel open blijven, al is dat uiteraard wel met inachtneming van de nodige maatregelen.

  Afhalen en bezorgen
  Toch nog iets nodig uit de winkel? Geen probleem, neem contact met ons op en we zorgen dat je het kan ophalen! Heb je daar geen tijd meer voor en ben je toch nog opzoek naar een last minute kerstcadeau? Geen stress; je kerstcadeaus worden ook dit jaar thuis gebracht door de kerst express van Roy & Wes. Klik hier voor meer informatie

  Looproute
  Om te zorgen dat er zo min mogelijk mensen tegelijk binnen zijn is er vanaf nu een looproute: Als je een fiets komt brengen of ophalen kom je niet via de voordeur, maar achterom via de werkplaats naar binnen. Zie je dat daar nog iemand staat? Dan kan je buiten even wachten. Heb je een fiets afgeleverd of opgehaald, dan loop je langs de afgezette route weer naar buiten.


  De winkel ziet er dit jaar iets anders uit, maar de looproute is nog hetzelfde als in de video die we vorig jaar gemaakt hebben

  Je kan ons bereiken via telefoon (0226 381367), mail (info@beukersbikecentre.nl ), sociale media, Whatsapp: 0685467421 (alleen foto’s en tekst) en via het contactformulier op onze website. Graag voorzien we je op deze manier van advies.

  Ook hebben we besloten om in deze periode één week (van 3 t/m 10 Januari) volledig te sluiten, dus winkel én werkplaats. De dag daarna, 11 januari is de werkplaats weer open.

  We gaan dit (weer) samen doen!

  Met sportieve groeten,
  Het Beukers Bike Centre team

  Plaats een reactie

  Archief