De klimtrainer is terug! Tacx Magnum op het Beukers Bike Weekend

  In 2010 hadden we al een vroeg prototype in Petten maar nu, 6 jaar later, is de ultieme klimtrainer terug op het Beukers Bike Weekend! De enige fiets- en loopband in één: De Tacx Magnum.

  Omdat je met je (eigen) fiets volledig vrij op de band rijdt, kunt gaan staan, met het stuur heen en weer kunt zwaaien en met je lichaamsgewicht kunt werken, is een klimtraining in de huiskamer nu bijna net zo echt als echt. Maar ook hardlopen kan op de definitieve versie van de klimtrainer. De Magnum is gemaakt om iets in te veren als je voet er op neer komt, maar tijdens het fietsen voelt het aan als asfalt.

  Vorig jaar oktober waren Rick en Hans al bij Tacx om de Magnum te bekijken en Hans kon het natuurlijk niet laten om hem als eerste te testen! De Magnum is vanaf December verkrijgbaar in Belgie, Duitsland, Nederland en Engeland, maar is ook als primeur in de kop van Noord-Holland te zien op 19 & 20 November tijdens het Beukers Bike Weekend!

  Bekijk hieronder een korte video van Hans op de Tacx Magnum:

  Tacx KlimtrainerGister waren Hans en Rick bij Tacx voor de laatste informatie over de nieuwe trainers, een rondleiding door de fabriek en… Ze kregen ook alvast een preview van de Tacx Klimtrainer. Hans kon het natuurlijk niet laten om die als eerste te testen! Bekijk hieronder een korte video:

  Posted by Beukers Bike Centre on dinsdag 6 oktober 2015  Op zaterdag 19 en zondag 20 kan ook jij de Tacx Magnum testen!

  Beukers Bike Weekend Flyer