De nieuwe Beukers Bidons zijn gearriveerd!

  • -

De vorige serie bidons waren alweer enige tijd ongewijzigd en daarom vonden wij het tijd voor vernieuwing!

Drinken is van essentieel belang tijdens trainingen en wedstrijden en dan is een goede bidon natuurlijk niet weg te denken. De nieuwe ‘drinkbussen’ worden net als de vorige serie ook deze keer weer gemaakt door Tacx, maar dit keer hebben we gekozen voor een transparante bidon met draaidop.

De Beukers Bike Bidon is een stoere bidon met een krachtig design: de draaidop heeft een afsluitbare trektuit en de opvallende driekantige vorm van de dop biedt extra grip. Doordat de bidon transparant is en onder de draaidop een grote opening heeft, kan je de bidon een stuk gemakkelijker vullen met bijvoorbeeld sportvoeding. Maar de grotere opening zorgt er ook voor dat de bidon nog beter schoon te maken is.

Beukers Bike Bidon

De Tacx bidons zijn ook goed inknijpbaar, om snel te kunnen drinken tijdens het fietsen, en het neutrale design zorgt ervoor dat de bidon prachtig staat bij elke kleur fiets!

Vanaf vandaag is de nieuwe bidon verkrijgbaar bij ons in de winkel, maar als je mee doet aan onze Facebook actie kan je de nieuwe bidon ook winnen! Hoe je dat doet lees je hier:Facebook.com/BeukersBikeCentre

Tacx Beukers Bidon
‘Het neutrale design zorgt ervoor dat de bidon prachtig staat bij elke kleur fiets!’

Tacx Bidon 750ml Beukers
Verkrijgbaar in 500 en 750ml…