De nieuwe Cervelo S5 disc, survival of the fastest!

  De nieuwe Cervelo S5 disc voor is een aerodynamische racefiets die is gebouwd voor de snelste sprinters ter wereld. Stijver en aerodynamischer dan ooit tevoren, terwijl hij toch uitstekend comfort en rijkwaliteit biedt. Ben je liefhebber van pure snelheid? Dan is de Cervelo S5 jouw fiets!

  cervelos55

   

   

  Geïntegreerde aerodynamica
  De Cervelo S5 biedt aanzienlijke aerodynamische verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Volledige interne kabelgeleiding, een speciaal ontwikkelende stuur/stuurpen combinatie, je eigen positie en speciale frame-vormen werken samen om de weerstand te verminderen en de aerodynamica te verbeteren. Het resultaat: je gaat sneller!
  Hier meer over de aerodyamica

  cervelos53

   

   

  Stijfheid
  De beste sprinters ter wereld hebben een fiets nodig die stijf genoeg is om de extreme krachten die ze produceren aan te kunnen. De nieuwe Cervelo S5 met schijfremmen is aanzienlijk stijver bij de trapas en de balhoofdbuis, zonder het frame zwaarder te maken.
  Hier meer over de stijfheid

  cervelos56

   

   

  Rijeigenschappen
  Je zult het verschil meteen voelen. Framestijfheid en geometrie werken samen voor een nauwkeurige handling en trapefficiëntie. En ook de gebruikte carbon “lay-up” en buisvormen zorgen samen met banden (tot 28 mm breed mogelijk) , absorberen trillingen op de weg voor een comfortabele rit.
  Hier meer over de rijeigenschappen

  cervelos520191

   

  De S5 is het summum van “systeemdenken” waarbij meerdere Cervélo-ingenieurs specifieke delen van het ontwerp van de fiets toegewezen krijgen om zich te concentreren op het perfectioneren van elk detail. Het resultaat is de meest stijve en meest aërodynamische versie van de Cervelo S-serie tot nu toe. En toch is de superieure rijkwaliteit en inzetbaarheid behouden.

  https://www.cervelo.com/s5

   

   

   

   

  teamsunwebcervelo

  De Team Sunweb 2019 editie!

   

  cervelos59

  cervelo-s510

  cervelos52