De Storm Strandbikes voor dit seizoen!

  Misschien heb je ze al gezien op onze Storm Bikes website, Facebook pagina of in de winkel. Maar het strandseizoen komt steeds dichterbij, dus hier onze 3 strandtoppers nog een keer op een rijtje!

  Nieuwe kleuren en diverse modificaties maken deze Strandbikes helemaal klaar voor veel fietsplezier. De Makani, Buran en Nalu zijn er klaar voor!

  We hebben dit jaar verschillende opbouwpakketten voor je geselecteerd, maar natuurlijk kan je onze strandfietsen ook naar wens samenstellen. Wil je de fiets tunen volgens je eigen specificaties, en bijvoorbeeld voor extra brede velgen kiezen? Dan is dat natuurlijk geen probleem!

  Alle Storms worden volledig strandklaar afgeleverd met onder andere speciaal vet uit de scheepvaartindustrie, zodat ook na een winter met strandtrainingen en strand races de fiets nog uit elkaar gehaald kan worden! En zoals bij elke door ons geleverde fiets zorgen wij er voor dat je ook perfect op je strandbike komt te zitten door middel van een goede fietsmeting.

  Heb je al een strandbike en ben je nog opzoek naar een strandwielset met extra brede velgen? Ook dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres!

  Kijk op http://www.stormbikes.nl/strandbikes voor meer foto’s en informatie over de Storm Strandfietsen, of kom natuurlijk langs in Petten voor een testrit..

  Met de overgang naar mechanische schijfremmen is het nu ook mogelijk om voor extra brede velgen te kiezen. Die optie zorgt er voor dat je met nog minder bandendruk kan rijden en bovendien ligt de band nog platter op het zand. Daardoor zak je dus minder weg. Het frame is bijna gelijk gebleven aan ‘de gewone Nalu’, maar heeft de afmontage een flinke upgrade gekregen!
  Kijk op http://www.stormbikes.nl/storm-nalu-29er-schijf voor meer informatie en foto’s

  De nieuwste telg uit de Storm strandfamilie. De Makani heeft de schakelkabels binnendoor lopen, wat zorgt voor betere schakelprestaties in zware omstandigheden en is onder andere lichter dan zijn broertje de Nalu. Voor seizoen 2014/2015 is ook de volledige carbon voorvork in kleur meegespoten en is deze strandtopper beschikbaar in 2 nieuwe kleuren: ‘Blue Metallic/ Snow White’ of ‘Matt Black/ Lawn Green’. Meer informatie en foto’s van de Makani in het Blue Metallic op www.stormbikes.nl/storm-makani

  Of het nu komt doordat we al meer dan 20 jaar Strandbikes opbouwen, een paar honderd meter van het strand af zitten met onze winkel, of omdat we zelf op het strand fietsen gewoon erg leuk vinden… Wij zijn in ieder geval erg blij (en toch wel trots..:-) ) dat 1 van onze strandbikes met een eindcijfer van 7.2 de beste was in de test van het blad Fiets (november)! Bekijk de conclusie van de test en meer informatie over de Buran op www.stormbikes.nl/storm-buran-29er-strand