Een mooi bericht van Sander!

    Af en toe krijgen we een leuk berichtje in de mail van een tevreden ‘Beukers Biker’ en zo ook van Sander! Sander heeft vorig jaar een prachtige Trek Domane S5 Disc bij ons opgehaald en heeft er ondertussen al meer dan 10.000km op gereden! Lees hier het bericht:

    In Januari 2017 bij Beukers Bike Centre me door Hans laten adviseren en naar huis gegaan met de Trek Domane S5 Disc. Een mooie comfortabele carbon racefiets. Wat een geweldige fiets was dit zeg, en nog steeds. Ik fiets het hele jaar door weer en wind van -20 t/m +30 graden in de Lente, Zomer, Herfst en Winter van Alkmaar naar Middenmeer en af en toe een mooie toertocht en afgelopen week de 10.000km gepasseerd. Mijn Trek Domane rijd hij nog steeds echt SUPER en heeft me nog NOOIT in de steek gelaten. Op naar de volgende 10.000km.  Beukers Bike Centre bedankt voor de altijd goede service en Hans bedankt voor het goede advies.

    Heb jij ook een mooie foto van je Beukers bike? Stuur ‘m dan gerust naar ons via Facebook, gebruik #BeukersBikeCentre op Instagram of mail naar info@beukersbikecentre.nl