Eerst was er 26�, toen 29� en nu weer 27.5�.Kun jij het nog volgen?�

  • -

Eerst was er 26”, toen 29” en nu weer 27.5….Kun jij het nog volgen?”

Diegene die een keer met “big wheels” , dus de 29 inch maat) het bos in geweest zijn, zullen het kunnen beamen, het rijdt echt goed… Meer tractie, minder rolweerstand en meer comfort zijn de eigenschappen die het meest genoemd worden. Ook voor het in onze regio populaire strandfietsen bieden grote wielen belangrijke voordelen. Een strandopgang of afgang fietsend nemen is opeens een stuk makkelijker.

Veel mountainbikers zijn dan ook inmiddels al overgestapt van de fiets met 26 inch wielen naar het grotere broertje, de ”twenty niner”…

Maar wat nu als je niet meteen zit te wachten op de aanschaf van een nieuwe fiets, en toch wil profiteren van de voordelen van grotere wielen…?
Met een setje losse wielen en banden ben je er niet, 29 inch wielen passen met geen mogelijkheid in je bestaande fiets…
Niet langer getreurd, wij hebben voor veel 26 inch mountainbikes de oplossing! Een set 27.5 inch wielen past namelijk in veel van deze fietsen, en zo kan je op een redelijk voordelige manier toch van betere rijeigenschappen profiteren!

We hebben veel keuze in huis, en voor €399.00 heb je al een lichte set wielen, inclusief Schwalbe Racing Ralph 27.5 (ook wel 650b genoemd) banden.

Wil je liever andere naven of witte velgen? Geen probleem! Of spaaknippels in een blauw of rood kleurtje? Ook dat is bij Beukers Bike Centre mogelijk!
Uiteraard wel zaak om eerst eens te kijken of het allemaal wel past in je huidige fiets, je bent van harte welkom bij ons in de winkel, waar we met alle plezier het voor je testen.

Meer foto’s van de 27,5” wielen? Bekijk ze op onze facebook pagina