EPE….tevredenheid en teleurstelling….

  • -

Voor de renners van Beukers Bike Centre en het mede door ons gesponsorde Biketeam.nl is Egmond-Pier-Egmond, de grootste strandrace in Europa, zeer wisselend verlopen.
Wat de renners van het Biketeam betreft: voor de start moest Bram, als één van de favorieten, al afbericht doen wegens gezondheidsproblemen. Henk nam zonder problemen het kopmanschap over en kon zich zeer goed meten met de toppers. Tot een lekke band roet in het eten gooide, Henk wist evengoed uit te rijden (toch nog 49e) maar kon niet meer mee doen voor de prijzen. Thijs presteerde geweldig en kwam tot een keurige 19e plek, waar zeker meer in zit voor de komende jaren. Thomas, geen liefhebber van het strandwerk, eindigde als 70e. voor meer Biketeam nieuws kun je hier kijken.

Floor, één van onze topmechaniekers, reed de race van zijn leven en eindigde als 24e in 1.04.15! Hij mag zich dus nu een jaar lang de snelste strandracer van onze team in de winkel noemen…. Marcel kwam, ondanks 2 valpartijtjes tot een 35e plek (1.06.19). Frans eindigde als 59e met een keurige 1.07.41. Er was ook pech,  de strandtoppers Jos en Ed moesten beide de strijd staken wegens lekke banden, ook zij zaten tot op dat moment nog keurig in de eerste groep.

Henk in de kopgroep....