Farr Carbon Aero BOLT-ON Stuur! Aero op bijna elke fiets.

  Ride Farr! Het Farr Carbon Aero Bolt-On stuur.

  Opzoek naar een lichtgewicht en klein Aero stuur? Dan ben je bij ons in Petten aan het juiste adres!

  De Farr Carbon Aero Bolt-On is ideaal voor op het strand, maar ook voor de lange afstanden op de mountainbike. En wat dacht je van een gravelbike en een racefiets? Het stuur zorgt er voor dat je makkelijk kan wisselen tussen meerdere handposities en tegelijkertijd vang je minder wind waardoor je nog net iets sneller gaat. Ook is een teller of lamp makkelijk aan de voorkant te monteren. Aero is everything, ook voor woon-werk verkeer 😉

  De montage is simpel en snel (binnen een paar minuten) en met slechts 98 gram is het opzetstuur ook super licht! De Farr Carbon Aero Bolt-On past op bijna alle moderne race, mountainbike en gravel sturen met een passing van 31.8mm. Let wel op dat dit Aero stuur met maximaal 2.5Nm vast gezet mag worden.

  Ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in de Oost Kaap, Zuid-Afrika en nu dus verkrijgbaar bij ons in de winkel en onze webshop.

  * In tegenstelling tot ons Storm Wharenga stuur, mag dit stuur niet tijdens KNWU en UCI wedstrijden gebruikt worden.

  aero opzet stuur Farr bolt on Beukers Bike Centre98gram, simpel te monteren, past op bijna alle moderne race, mountainbike en gravel sturen. Ook ideaal voor woon-werk!

  farr-carbon-aero-bolt-on-close-beukersZelfs op de Pettemer ‘kasseien’ kan je de Farr Aero comfortabel vast houden. Een teller of lamp is makkelijk aan de voorkant te monteren.