Ferry fietst voor Duchenne Heroes…

  Ferry gaat zich dit jaar helemaal inzetten voor Duchenne Heroes. Graag geven wij daar op onze site ook wat aandacht aan, hieronder zijn berichtje:

  Beste allemaal,

  Van 12 tot 18 september van dit jaar doe ik mee aan Duchenne Heroes.
  Duchenne Heroes is een ATB tocht van 700 km, met de start in Luxemburg door Duitsland, België en de finish in Nederland.
  De route gaat uitsluitend door ruig terrein en geldt hierdoor als één van de zwaarste ATB marathons.

  Duchenne Heroes heeft als doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne, een spierziekte die zich bij jonge kinderen openbaard (voornamelijk jongetjes) en een progressief karakter heeft. Door deze spierdystrofie nemen spierfuncties steeds verder af, waardoor kunnen deze kinderen zich niet normaal ontwikkelen en rond het 12de levensjaar in een rolstoel terecht komen.
  Uiteindelijk neemt ook de functie van vitale spieren steeds verder af, waardoor de levensverwachting tot enige jaren terug rond de 20 jaar lag. Door onderzoek en ontwikkeling van gen therapie is dit nu al zo’n 30 jaar geworden.
  Zelf heb ik de mogelijkheid gehad om op niveau te kunnen volleyballen en heb 3 gezonde kinderen. Als je echter om je heen kijkt, zie dat dit niet altijd van zelf sprekend is.
  Daarom wil ik dit doel graag ondersteunen en de uitdaging aan gaan om de 700 km te volbrengen.

  Als deelnemer aan Duchenne Heroes breng je een minimaal bedrag van € 2500,– of meer in. Om dit bedrag bijeen te krijgen ben ik op zoek naar sponsoren.

  Als jij me ook wilt ondersteunen kun je dit doen via de site van Duchenne Heroes, www.duchenneheroes.nl, of via mijn eigen site, Biketeam Noord Holland Noord, www.biketeam-nhn.nl. Elk bedrag is welkom groot of klein.

  Op de site van Biketeam-nhn vind je alle info en hou ik ook een blog bij.
  Alvast bedankt.

  Ferry Breeuwer