VIDEO: FFWD Outlaw in de Storm Buran!

  Fast Forward (FFWD) is natuurlijk bekend van de high end carbon wielsets voor race, baan, cyclocross en triathlon fietsen. Maar na 10 jaar van ervaring in het bouwen van deze topwielen, wordt er een extra type toegevoegd: OUTLAW. De eerste mountainbike wielset van Fast Forward!

  Heel misschien zag je het meteen, en zo ja, dan waren dat inderdaad 2 bekende gezichten! Thijs Zuurbier en Roy mochten on- en offroad de nieuwste Fast Forward wielen eens goed aan de tand voelen.

  Met de race wielset waren we natuurlijk al bekend, maar over de mtb set wilden we natuurlijk alles weten 😉 Roy z’n eerste reactie: ”Echt een super strakke, maar vooral ook erg lichte wielset. Wat je meteen merkt met het aanzetten uit elke bocht vandaan, maar toch zijn ze niet knetterhard zodat het evengoed nog comfortabel aanvoelt. Samen met de DT straightpull naven/ spaken is het echt een topset. Gaaf dat ik er als eerste op kon rijden!, doe maar een setje haha”

  Morgen plaatsen we op onze Facebook Pagina alle foto’s van de Eurobike, maar eerst hieronder nog een paar foto’s van achter de schermen:

  Outlaw mtb 29

  Fast Forward Outlaw

  FFWD Outlaw

  Wist je dat je ons ook kunt vinden op Instagram?