Fiets-Fit race clinics….

  • -

Wil jij (weer) beginnen met fietsen op een racefiets? Doe mee met Fiets-Fit!

Zaterdag 19 maart begint Beukers Bike Centre met een kennismakingscursus “trainen op de racefiets” onder de naam “Fiets-Fit”. Samen met ca. 45 andere startlocaties in Nederland is Petten startlocatie. Je traint zes weken lang om je fietstechniek en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Je hoeft geen ervaren fietser te zijn of over een goede conditie te beschikken om mee te doen aan Fiets-Fit. Het is juist de bedoeling dat je door deelname aan de clinic conditie opbouwt en je de techniek van het wielrennen eigen maakt. Kortom: Fiets-Fit is plezier in fietsen!

Vanaf zaterdag 19 maart kun je bij Beukers Bike Centre zes weken lang kennismaken met wielrennen. Iedere zaterdag wordt er tussen 9.00 en 11.00 uur onder professionele begeleiding aandacht besteed aan verschillende basistechnieken en vaardigheid zodat je na deze zes weken de conditie hebt en de techniek beheerst om bijvoorbeeld mee te doen aan een NTFU-toertocht bij jou in de buurt. Er wordt iedere week vertrokken vanaf Beukers Bike Centre in Petten.

Meedoen aan Fiets-Fit is leuk, gezellig, lekker bewegen, op je eigen niveau fietsen, goede begeleiding, je (weer) fit voelen en een betere conditie opbouwen! Deelname aan Fiets-Fit bij Beukers Bike Centre kost € 37.50. Je kunt je inschrijven voor deelname op www.fiets-fit.nl . Ga naar ‘aanmelden’ en klik op de startlocatie van jouw keuze. Uiteraard kun je ook voor meer info bij ons in de winkel terecht.

Ga jij de uitdaging aan?

Fiets-Fit is een initiatief van de Nederlandse Toer Fiets Unie en wordt o.a mede mogelijk gemaakt door: Shimano, GIANT, BOVAG, Ministerie van VWS en NOC*NSF.