Grand Depart Tourtocht….

  • -

Toertocht Grand Départ
Op zaterdag 3 juli start de Tour de France 2010 met een proloog van 8.9 kilometer in Rotterdam. Zondag 4 juli vertrekt de Tourkaravaan na een ronde door de binnenstad van Rotterdam van de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden richting België om 224 kilometer verder in de Belgische hoofdstad Brussel te finishen.

Beleef de Tour!
In het kader van de tourstart in Rotterdam kun je op donderdag 1 juli deelnemen aan de Grand Départ Toertocht waar je delen van de route van zowel de proloog als de eerste etappe van de Tour de France 2010 zelf kunt ervaren.

Deze officiële tocht van Le Grand Départ in Rotterdam zal starten op het plein voor voetbalstadion de Kuip en eindigt op het evenemententerrein Zuiderpark nabij Ahoy, dat het epicentrum is van de start van de Tour de France in Rotterdam.

40, 70 of 120km inclusief Grand Départ wielershirt
Er kan ingeschreven worden voor drie afstanden: 40, 70 en 120 kilometer. Iedere deelnemer krijgt het exclusieve Grand Départ wielershirt, met daarop het officiële logo van de Tour de France en het logo van Le Grand Départ Rotterdam 2010.

Liefhebbers moeten wel snel zijn met hun inschrijving, want er kunnen maar 15.000 fietsers meedoen!
http://www.toertochtgranddepart.nl/index.php