Gratis Wifi bij Beukers Bike Centre!

  • -

Je zou misschien denken… ‘gratis wifi bij Beukers Bike Centre, wat moet ik daar nou mee?!’ Nou het is eigenlijk heel simpel, binnenkort kan je zo namelijk nog meer informatie krijgen over onze producten!

Als je in onze winkel verbinding maakt met het netwerk ‘Beukers Free Wifi’ kan je het internet op. Maar om optimaal gebruik te maken van ons wifi netwerk moet je een QR Code reader installeren op je mobiele telefoon of tablet. Hier mee kan je codes scannen die op verschillende producten te vinden zijn.

Deze zo genaamde QR Codes kan je op dit moment al vinden onder de zadels van enkele Storm fietsen. Maar in de nabije toekomst vind je de codes bij meerdere producten en worden ook speciale producten en nieuwtjes van een QR code voorzien, die je na het scannen direct doorstuurt naar Twitter of Facebook, waar wij al een tekstje en een foto hebben toegevoegd, zodat je deze meteen kan delen met al je ‘followers’ en ‘vrienden”!

Maar voorlopig is het ook gewoon handig om bijvoorbeeld je mail of Facebook met een snelle verbinding even te checken…;-)