Het 20e Beukers Bike Weekend komt er aan!

    Alweer voor het 20e jaar op rij organiseren wij (Beukers Bike Centre), op 18 en 19 november, het Beukers Bike Weekend! Zowel op zaterdag als zondag zullen door meewerkende fabrikanten en importeurs de nieuwste snufjes op race- en mountainbike gebied getoond worden. De show is zeker uniek te noemen voor de regio omdat er ook dit jaar weer diverse topmerken aanwezig zijn met eigen stands!

    Een tipje van de sluier? Is “Zwiften” een nieuw werkwoord? Vanuit je huiskamer fietsen met deelnemers van over de hele wereld wordt nu nog interactiever met Wahoo! Ook zijn er weer verschillende profteam fietsen aanwezig, staat de koopjeshoek weer vol met, jawel, koopjes en wordt er op zondag een strandcriterium georganiseerd. Die telt weer mee voor het Noord Hollandse RaboTop klassement en natuurlijk is er ook aan de jeugd gedacht: Spektakel verzekerd!

    Zoals elk jaar vindt ook dit jaar het Bike Weekend weer plaats op Recreatiepark de Watersnip (Net buiten Petten bij de rotonde) en zowel de toegang als het parkeren is gratis. We nodigen je dan ook van harte uit om al het moois te komen bewonderen!

    Lees hier alles over het 20e Beukers Bike Weekend