Het triatlon seizoen goed starten kan met de Tristart Training Experience!

  (16-11-2020)

  Even volledige aandacht op jezelf: de kop leegmaken, een andere kijk, inzichten en gezichten werken vaak verfrissend, vernieuwend, inspirerend en geven een boost voor het leggen van een goede basis vroeg in jouw triathlonseizoen. Het 3-daagse Tristart Training Experience van maandag 1 t/m donderdag 4 maart 2021 is daarvoor de perfecte stek!

  Train Eat Sleep Repeat
  “Wij – Annemieke sinds 2016 en Frithjof sinds 2018 – zijn TRIATHLONJUNKIES. Hiermee hebben we in ieder geval 4 van onze 8 favoriete sporten (hardlopen, crossfit, tennissen, triathlon, boulderen, wielrennen, zwemmen en golfsurfen) gecoverd en dat geeft ons “rust”. De overige zijn een perfecte en leuke aanvulling en afwisseling voor onze body & mind.

  Voor elke sporter is gezonde voeding essentieel om een goede prestatie neer te zetten. Of het nu om een training of een wedstrijd gaat. Dus stelden wij onszelf de vraag of  het mogelijk is om een tweevoudige junkie te zijn? Jazeker, wij vinden van wel. Het bereiden en proeven van gezonde, smakelijke en afwisselende (sport)gerechten is echt aan ons besteed en doen we met veel plezier.

  Met andere woorden wij zijn TRIATHLON- en gezonde FOODJUNKIES en delen onze kennis en ervaring graag tijdens de exclusieve Tristart Training Experience met jou!”

  “ Van 1 t/m 4 maart 2021 wordt de Tristart Training Experience in de heuvels van Zuid-Limburg georganiseerd. Een uniek kleinschalig 3-daags Tri Camp voor 10 tot maximaal 16 personen. Meer weten? Kan dan op www.tristart.nl

   
  annemieke
  img_1479-scaled