Klantenservice

KLANTENSERVICE

Marcel Beukers startte zijn rijwielbedrijf in 1986 in een oude zeecontainer en mobiele kantoorruimte. Dat deed hij als één van de jongste gediplomeerde rijwielherstellers. Na vele vergrotingen en verbouwingen is Beukers Bike Centre een begrip in Noord-Holland en wijde omgeving.

Beukers Bike Centre hecht al ruim 25 jaar veel waarde aan een goede en betrouwbare service. Bij service hoort ook een online webshop, zodat u gemakkelijk aan onze producten kunt komen. U vindt op Beukersbikecentre.com behalve scherp geprijsde aanbiedingen (die overigens ook bij ons in de winkel te verkrijgen zijn), ook een groot gedeelte van het assortiment van onze winkel in Petten, al is het aanbod in de winkel nog veel groter.

Ophalen of laten opsturen

Wanneer u ervoor kiest om online bij ons te bestellen, dan kunt u aangeven het in de winkel op te halen. Daarnaast willen we uw bestelling ook graag naar u toezenden. Als u het komt ophalen, zetten wij het voor u klaar (zonder verzendkosten uiteraard). De fietsliefhebbers die wat verder weg wonen, kunnen nu ook profiteren van onze scherpe aanbiedingen en hun bestelling op laten sturen.

Bezorgservice

Wij bezorgen de door u bestelde producten graag bij u thuis. Indien de kosten van uw bestelling meer dan € 50.00 bedraagt, dan is de verzending gratis. Dat geldt echter niet voor de levering van fietsen. Hiervoor betaalt u een bijdrage van € 25.00, ongeacht de aankoopprijs.

Wij informeren u op deze pagina graag over de bestelregels- en procedures.

Veelgestelde vragen zijn:

Sturen jullie ook op naar een adres buiten Nederland?

Nee, op dit moment nog niet. De verzend- en behandelkosten gelden ook alleen voor verzending binnen Nederland.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Als het artikel op voorraad is en de bestelling is voor 16.00 uur gedaan, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Dit betekent dat het maximaal 48 uur duurt voordat je kunt genieten van je nieuwe spulletjes! Bestellingen in het weekend gaan vanzelfsprekend iets langer duren. Je kunt ook aangeven dat je je bestelling in de winkel afhaalt. Let dan wel op onze openingstijden.

Wat zijn de kosten van verzending en behandeling?

Als bijdrage in de verzend- en behandelingskosten vragen wij bij een aankoopbedrag van €0.00 tot €75.00 slechts €7.50 bijdrage, maar boven de €75.00 wordt uw aankoop gratis verzonden (Nederland). Voor complete fietsen is de bijdrage €25.00.

Kan ik een bestelling ook afhalen?

Ja, natuurlijk kan dat. We zijn immers ook een “traditionele” winkel! Kijk hier voor de openingstijden. Het is meteen een mooie gelegenheid om ook eens in de winkel te shoppen….

Als ik niet tevreden ben over het geleverde, kan ik het dan terugsturen?

Beukers Bike Centre staat voor kwaliteit. Het product dient volledig te voldoen aan de eisen die je van een A-merk mag verwachten. Het kan echter natuurlijk altijd voorkomen dat je, nadat het is geleverd, om welke reden dan ook niet geheel tevreden bent over het geleverde product. In dat geval mag je het product retourneren. Het verzoek hiertoe kunt je binnen de wettelijk vastgestelde afkoelperiode van 14 werkdagen via email aan ons melden: info@beukersbikecentre.nl . De kosten van het retourneren worden niet betaald door Beukers Bike Centre. Retourneren kan ook bij ons in de winkel. Het spreekt voor zich dat het product niet mag zijn gebruikt. Het door jouw betaalde bedrag zal binnen 10 dagen nadat het pakket bij je is afgehaald op je bank – of girorekening worden teruggestort.

Door onze online shop kan iedere fietsliefhebber nu genieten van een gedeelte van het aanbod van onze mountainbike- en race speciaalzaak!

Veel plezier tijdens het shoppen op Beukersbikecentre.com