Mio fietsnavigatie..

  • -

We kennen Mio al als fabrikant van navigatiesystemen voor de auto, maar het afgelopen jaar heeft Mio gewerkt aan het ontwikkelen van een serie gps-systemen die geschikt zijn voor zowel recreatieve als sportieve fietsers.
De Mio Cyclo 300 en de Mio Cyclo 305. De belangrijkste usp’s van beide apparaten zijn turn-by-turn-navigatie voor de recreatieve en sportieve fietser, voorgeïnstalleerde wegenkaarten zodat men direct op de fiets kan stappen en een helder en zonlichtresistent en waterdicht aanraakscherm ter grootte van 3 inch. Bijzonder goed gevonden is de Surprise Me-knop. Daarmee worden verrassende fietsroutes gecreëerd die zijn gebaseerd op het profiel van de gebruiker. Door alleen de tijd en afstand in te toetsen genereert de Mio Cyclo drie verschillende routes waaruit men kan kiezen.
De Mio Cyclo 305 beschikt over dezelfde functies als de Mio Cyclo 300 en is daarnaast uitgerust met een draadloze ANT hartslag monitor en een cadans- en wielsensor. Hierdoor is de Mio Cyclo 305 een optimaal navigatiesysteem voor de sportieve fietser. Kortom een zeer gebruikvriendelijke fietsnavigatie voor elke fietser, verkrijgbaar vanaf €299,00. Vraag naar de diverse modellen in onze winkel….