MTB team Beukers- All Interieurs van start in Egmond…

  • -

Met de grootste strandrace in Europa voor mountainbikers in aantocht, is het seizoen voor het nieuwe Noord-Hollandse mountainbiketeam Beukers-All Interieurs van start gegaan. Met erkende strandspecialisten Bram Rood (Heerhugowaard, vorig jaar 5e) en Henk van Vuure (Avenhorn, vorige editie 10e), is de verwachting dat het team meteen mee gaat doen voor de prijzen. Ook Thomas van Regenmortel (Anna Paulowna) maakt zijn debuut bij de Elite, na een succesvol jaar bij de junioren. In Egmond komt verder voor het team aan de start 2e jaars junior Thijs Bogaards (Alkmaar).
Niet aan de start aankomend weekend, maar wel degelijk tot het team behorend zijn de renners uit de jonge opleidingsploeg. Robbert de Nijs (Warmenhuizen, 1e jaars nieuweling), Sven Broekaart (Julianadorp, 1e jaars nieuweling), Roy Beukers(Petten, 2 voudig Nederlands Kampioen jeugd) en Jesper Slik (Bergen, jeugd).
Het team wordt verder mogelijk gemaakt door Flower-Direct en diverse materiaalsponsoren. Het nieuwe MTB team is onderdeel van de stichting BikeTeam.nl. De website van het team gaat binnenkort online…

(van l. naar r. op de foto: Thomas, Bram, Henk, Roy, Thijs, Sven, Jesper en Robbert)
Er staan ook wat foto’s op de site van Roy