Neem het op tegen Ivar op het virtuele strand! (Update/ Uitslag)

  Update 02-02-2021:

  Tijdens de virtuele EPE Strandrace kwam Ivar Slik als eerste over de meet met een gemiddeld wattage van 379watt. 41 seconden daarna kwam Robbert de Nijs als tweede over de streep. Jammer dat er geen publiek in de winkel mocht zijn, maar het was heel gaaf om de mannen aan het werk te zien. Toch nog een beetje wedstrijdspanning in de winkel deze winter!

  Ook leuk om te vermelden is dat de nummer 3, Koen, recent bij ons ons een Wahoo Kickr Core trainer heeft opgehaald. Een podium vol Beukers materiaal dus 😉 Gefeliciteerd mannen!

  De volledige uitslag is te vinden op de Egmond Pier Egmond website.

  -Online op BKOOL kan je Ivar vinden onder de naam ‘Slikmeister’ en Robbert heet ‘Storm BKRS’
  epe-beukers-indoor-28
  epe-beukers-indoor-24Zelf fietsen is natuurlijk veel leuker, maar omdat Ivar voor een groen scherm zat kon je hem live vanaf je bankstel bekijken!

  epe-beukers-indoorDe Europese kleuren blijven mooi!

  epe-beukers-indoor-22Zelfs indoor is de Europees Kampioen aerodynamisch met het Storm Wharenga stuur

  Originele bericht 28-01-2021:

  Zin in een wedstrijdje tegen Europees Kampioen Strandrace Ivar Slik? Dat kan dit weekend op het digitale strand, gewoon bij jou thuis!

  Kosten? Helemaal niets. Het enige wat je nodig hebt is een smart trainer en een gratis proefabonnement van BKOOL. Alle informatie kan je hier vinden: http://bit.ly/EPE-virtual-ride

  Samen met een ‘local hero’ starten de mannen vanuit de winkel om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten! Aanmoedigen in winkel mag uiteraard niet, maar gelukkig is het ook te volgen via een livestream. Zaterdag 30 januari 10.00 uur klinkt het startschot