Net geen Tweewielerwinkel van het jaar….

  Gisteravond was de bekendmaking van de Tweewielerwinkel van het jaar 2014, er waren 5 finalisten overgebleven, waarvan wij er eentje waren. Uiteraard vonden we het al erg mooi om in de finale te staan, maar wat zou het mooi zijn om de verkiezing te kunnen winnen! Maar ondanks lovende woorden van zowel juryleden als de “mysteryshopper” bleek Vermeulen Fietsplezier uit Uden net iets hoger gescoord te hebben. Even teleurgesteld, maar toch zijn we trots zover gekomen te zijn en vooral de vele berichtjes en felicitaties van jullie als klant geven ons het gevoel op de goede weg te zijn. Bedankt voor alle support in de aanloop van de verkiezing!

  Hieronder nog een korte videoimpressie van de Tweewielerbranchedag waar de winnaar bekend gemaakt werd en het voorlopige juryrapport.

  Impressie Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing, gemaakt door Roy:

  De jury:
  In deze winkel voel je je thuis

  De jury is unaniem in hun oordeel over Beukers Bike Centre: bij Marcel Beukers en zijn team voel je je als klant zeer welkom. Het is duidelijk dat iedereen in de winkel gek is van alles wat met sportieve fietsen te maken heeft. De winkel heeft een gezellige uitstraling waardoor de mountainbiker en racefietser zich direct thuis zal voelen, ook al door de tv-schermen waarop sportevenementen worden getoond. Marcel Beukers is een niche-expert en vult dat in met zijn Beukers Perfect Bikefit systeem, een zeer uitgebreid meetsysteem. ‘Retail is detail’ wordt toegepast door Beukers, onder andere door een  “inrem” rollerbank voor (schijf)remmen.

  Verslag mystery shopper

  Ontvangst
  Bij binnenkomst werd ik gelijk enthousiast begroet.

  Sfeer/Inrichting
  De winkel is niet al te groot en mede daardoor komt  de presentatie  wat in het gedrang.

  Oriëntatiegesprek
  Op mijn vraag over de aanschaf van een racefiets kreeg ik diverse modellen te zien.

  Verkoopgesprek
  Van een aantal types liet de verkoper de voor- en nadelen zien en deze werden op een goede wijze uitgelegd. Tevens werd er een goede toelichting gegeven over de prijs-/kwaliteitsverhouding. Geen pressie voor een aankoop.

  Afscheid

  Vroeg om langs te komen om eens een proefrit op een van de modellen te maken. Prettig geholpen. Zal zeker terugkomen op zijn aanbod.