Nieuw: BORN Body Care

  • -

Voeding is natuurlijk erg belangrijk tijdens het fietsen, maar de verzorging voor en na het sporten is minstens zo belangrijk. Daarom vind je bij ons in de winkel nu de ‘Body Care’ producten van BORN!

BORN is een merk van Nederlandse bodem en heeft producten die je lichaam optimaal beschermen en verzorgen, zoals een PROTECT OIL, WASH LOTION en de heerlijke douchegel AWAKE SHOWER. Deze douchgel geeft een extreem fris gevoel en is ideaal voor een verkwikkende ochtenddouche of als ontspanning na een actieve inspanning, o.a. door de hoofdbestanddelen eucalyptus en menthol.

Niet verbranden en toch bruine benen? Voor de start van een inspanning moeten je spieren worden geactiveerd. BORN START UP UV15 is dan ideaal als je in zonnige omstandigheden sport. Dit is een niet-verwarmende sportolie met beschermingsfactor 15! Maar START UP UV15 zorgt ook voor een mooie bruine tint op de benen en je spieren worden extra geaccentueerd.

Maar ook de NO FRICTION CREAM, die ervoor zorgt dat irritaties door wrijving van de huid met de broekzeem word voorkomen en de RECOVERY RELAX zorgen voor meer fietsplezier. Na intensieve inspanningen is herstel het allerbelangrijkste. Born Recovery Relax helpt overbelaste en vermoeide spieren te herstellen door de kracht van etherische oliën en kruiden. De etherische ingrediënten activeren de doorbloeding en dragen bij aan een ontspannen gevoel. Alle gebruikers zijn het erover eens: “Recovery Relax werkt écht!” En ook handig om te weten: Geen enkel product van BORN staat op de dopinglijst 😉

Voor, tijdens en na het sporten, je vindt bij ons vanaf nu voor alle omstandigheden  een BORN product die zorgt voor een optimale verzorging!

Recovery Relax helpt overbelaste en vermoeide spieren te herstellen door de kracht van etherische oliën en kruiden

Awake Shower, ideaal voor een verkwikkende ochtenddouche of als ontspanning na een actieve inspanning.

De BORN Body Care producten zijn te vinden bij de kassa…