Nieuw: Bryton Rider 60

 • -

De Bryton Rider 50 heeft een er een grote broer bij gekregen: De Bryton Rider 60! Met onder andere een groot 3″ touchscreen, een Road Explorer-kaart met gesproken routebeschrijving via een bluetooth-headset* en draadloze gegevensoverdracht heeft de nieuwste telg uit de Rider familie compleet vernieuwd.

De Rider 60 is een ideale GPS-fietscomputer voor op de weg en tijdens het mountainbiken! Kaarten zijn voorgeïnstalleerd en installeren en activeren is dus niet nodig. De gesproken begeleiding in 18 verschillende talen, waaronder in het Nederlands beschikbaar. Hieronder enkele kenmerken:

Maak kennis met de fietstitaan, voel de kracht van de Rider 60

 • 3″ aanraakscherm voor een duidelijk overzicht en eenvoudige bediening
 • Voorgeïnstalleerde Road Explorer Map, inclusief routebegeleiding voor fietsroutes en hoogtelijnen op Navteq en OSM-kaart (regio- of landkaart)
 • Eenvoudig wisselen tussen beschikbare kaarten
 • Draadloze gegevensoverdracht van en naar brytonsport.com via Bluetooth
 • Duidelijke routebeschrijving via Bluetooth-oortelefoon
 • Hoogtekaart in real-time helpt bij slimmer trainen
 • 8 instelbare gegevensschermen met maximaal tien gegevens per pagina
 • Bryton tests en workouts voorgeïnstalleerd om uw grenzen te testen en systematisch te trainen
 • Geschikt voor vermogensmeter voor geavanceerde training
 • Eenvoudig tracks of workouts van of naar brytonsport.com downloaden of uploaden

Plan trip
Plan je eigen routes op brytonsport.com. Je kan specifieke fietsroutes maken die jij en je vrienden samen kunnen rijden. Je kan de gemaakte planning op uw Rider-apparaat opslaan en de route eenvoudig volgen met de routebeschrijving.

Grafische analyse
De gecombineerde grafiek maakt analyseren en bijhouden gemakkelijk. Klik en sleep een item in de weergave op volledig scherm, zoals tempo, afstand en hartslag*, u kunt inzoomen voor een gedetailleerde analyse.
*HRM is vereist.

Ronde-analyse
De pagina Rondedetails geeft een overzicht van het aantal en de gemeten gegevens van uw rondes. Je kan kiezen uit 12 van de 20 gegevenstypes om te vergelijken. De schermen helpen je bij het vergelijken van de items die voor jou het belangrijkst zijn en om de voortgang van de training te bewaken.

Bryton Bridge 2TM
Met de applicatie Bryton Bridge 2TM kan je tracks of workouts up- en downloaden naar en van brytonsport.com om ze te analyseren. Als een internetverbinding ontbreekt, kan je de functie Mijn apparaatbeheerder gebruiken om tracks op te slaan op de eigen computer.

De Bryton Rider 60 komt in 2 versies: de Rider 60E en de Rider 60T die compleet is met harstlag-, cadance- en snelheidsensor. Meer weten?  Kom dan bij ons langs in de winkel, beide versies zijn vanaf vandaag bij ons te verkrijgen voor €329,- (60E) en €399,- (60T)

*Bluetooth headset niet inbegrepen.