Nieuwe fietsendrager voor Elo bike’s

  • -

Twinny Load heeft nu een speciale fietsendrager voor elektrische fietsen. Op de meeste van de huidige fietsendragers passen namelijk geen elektrische fietsen. De elektrische fietsen zijn via een ingenieus hefsysteem zonder te tillen achterop de auto te plaatsen. Ze zijn ook prima geschikt voor normale fietsen. Op de Vakantiebeurs, op de Fietsvakbeurs en op de Fiets en Wandelbeurs waren de fietsdragers al te bekijken.

Alle trekhaken
De fietsendrager past op bijna alle trekhaken, voorzover ze een gewicht van 75 kg kunnen dragen. De belastbaarheid van de fietsdrager zelf is 58 kg, dus geschikt voor twee elektrische fietsen. De drager is afsluitbaar voor auto en fiets en heeft een uitschuifbare lichtbalk, waardoor deze wettelijk geschikt is voor alle personenauto’s.

Volop in productie
De nieuwe fietsendrager heet XLC Bike Lift, heeft een gepatenteerd hefsysteem en is op dit moment volop bij Twinny Load in Epe in productie. Vanaf nu is de fietsendrager bij ons verkrijgbaar. De fietsendrager kost  € 549,00 enTwinny Load geeft niet minder dan 7 jaar garantie.