Nieuws

Een hele bijzondere fiets voor Sjaak!

  Een hele bijzondere fiets voor Sjaak! Afgemonteerd met Sram e-Tap, een Zipp NSW 808 wielset en een Pioneer powermeter is deze Trek Madone al heel speciaal, maar er is meer… Sjaak heeft een prothese voor zijn rechter onderarm, maar dat..

  Lees verder

  Schoorl kleurt oranje!

   Vorige week hebben we bij Duinmanege van Poelenburgh in Schoorl een paar mooie Cannondale’s afgeleverd! Afgemonteerd met Deore/ SLX en een Rockshox voorvork zijn deze fietsen daar nu te huur, en dus is de kans ook groot dat je af..

   Lees verder

   Beukers op Instagram en Twitter

    Naast het nieuws en al het moois in de winkel kan je via onze website en Facebook natuurlijk ook op de hoogte blijven van de laatste Beukers nieuwtjes. Maar wat niet iedereen weet is dat we op onze Instagram elke..

    Lees verder

    Een warme Hel 2017!

     Warm weer en mooie winnaars tijdens de 26e editie van de Hel van Petten! Graag willen we alle vrijwilligers, de renners en alle supporters namens de organisatie van De Hel nog een keer bedanken voor het top weekend Alle uitslagen..

     Lees verder

     AE is Back: De American Eagle Atlanta 2.0!

      American Eagle is back! Zonder twijfel hét Nederlandse mountainbike merk uit de jaren 90. Zeker nadat Bart Brentjens er in 1996 de allereerste Olympisch kampioen mountainbike op werd: American Eagle. Nu, na jaren van afwezigheid is American Eagle terug met..

      Lees verder
      Pagina 1 van 11

      Archief