Nieuws

Geen Beukers Bike Weekend 2020…

  Geen Beukers Bike Weekend 2020… Het zal waarschijnlijk geen verrassing voor je zijn, maar helaas kan ook onze traditionele show in november niet door gaan. De gisteren nog weer eens aangescherpte Corona maatregelen maken het praktisch onmogelijk, maar bovendien willen..

  Lees verder

  Snelle Storm voor een snelle renner…

   2e op het Nederlands Kampioenschap, 3e op het Europees Kampioenschap en hij won eerder ook al de Dijk tot Dijkrace en de strandrace in Scheveningen. Maar we kennen deze renner natuurlijk niet alleen van het strand, hij is criterium specialist..

   Lees verder

   De nieuwe Shimano S-PHYRE RC902 raceschoen!

    01-09-2020 – 17:00 De S-PHYRE raceschoen van Shimano is voor degene die de rest willen overtreffen en sinds de introductie in 2017 zijn er al talloze overwinningen op ‘s werelds hoogste niveau mee gereden. Maar ook bij de fanatieke amateur..

    Lees verder

    3 prachtige Italiaanse racefietsen!

     15-08-2020 De hitte golf is officieel voorbij, maar we willen de warmte graag nog héél even vasthouden. Hoe? Door te kijken naar de foto’s van deze 3 prachtige Italiaanse raspaarden natuurlijk! 😉🇮🇹 ”Designed with beautiful lines and aesthetics that contain..

     Lees verder

     Een stukje vakwerk!

      18-07-2020 Hier staat een stukje vakwerk! 2 custom Storm Nalu’s op een handgemaakte vintage dakdrager van Stuk van Staal. Zouden de wielen van deze Jaguar XJ12 ook met de hand gespaakt zijn?..

      Lees verder

      De nieuwe Cannondale Scalpel!

       (21-05-2020) De nieuwe Cannondale Scalpel is gearriveerd! De nieuwe Cannondale Scalpel is de ultieme XC race Mountainbike. De baanbrekende vering, de agressieve geometrie en het lage gewicht laten je vol gas gaan vanuit het vertrek. Je hebt grip waar anderen..

       Lees verder

       Hemelvaarstdag gesloten

        Hemelvaartsdag (donderdag 20 Mei) zijn we de gehele dag gesloten, maar vrijdag en zaterdag zijn we natuurlijk weer volgens de normale tijden geopend en ben je van harte welkom!   En… Dan hebben we ook een hele mooie nieuwe Cannondale..

        Lees verder
        Pagina 1 van 11

        Archief