Nieuws

Het aftellen naar kerst is begonnen!

  🎄Het aftellen naar kerst is begonnen!🎄 Nog opzoek naar een cadeautje?🎁 In de winkel pakken we het graag voor je in, natuurlijk in mooi kerstpapier!💝 Meer cadeautips staan bij het nieuws 1 Syncros mini tool + kettingpons € 26,90 2..

  Lees verder

  Nog meer leuke cadeau tips!

   Nog meer cadeautips voor extra inspiratie vlak voor de kerst! Je kan natuurlijk niet met lege handen aankomen Kom langs bij ons in de winkel voor nog veel meer cadeau ideeën 1 Craft Retro Knit Hat / muts  €24,95 2..

   Lees verder

   De Kerstdagen komen er aan!

    De Kerstdagen komen er aan!🎅🏻🎁 De aankomende twee weken delen wij de leukste cadeau tips: kleding, voeding, schoenen en accessoires, voor ieder wat wils! Niet gevonden wat je zocht op deze foto? Hou onze pagina in de gaten of kom..

    Lees verder

    Bijscholingen voor ons team weer begonnen!

     (30-11-2022) De dagen worden korter en de lange broek en het winterjack kan weer aan..: dan weet je dat de bijscholingen en trainingen voor ons winkel- en werkplaatsteam weer zijn begonnen! Deze week zijn Rick en Arno naar Shimano geweest,..

     Lees verder

     De eerste EPE training zit er op!

      (20-11-2022) De eerste GP Groot Egmond-Pier-Egmond training zit er op! Ondanks de vroege start en lage temperatuur stond er een grote groep aan het vertrek Goed strand, tegenwind heen en na een korte pauze bij Egmond ging het gas open...

      Lees verder

      Ga mee met onze strandtrainingen!

       (11-11-2022) Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor GP GROOT-EGMOND PIER EGMOND! Er wordt vertrokken vanuit Petten om rustig over het strand naar Egmond te fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te rijden...

       Lees verder

       Beukers Sale Weekend 19 & 20 november…!

        BEUKERS SALE WEEKEND 19 & 20 november! SALE… SALE… SALE ! Geen Bike Weekend in de Watersnip dit jaar, maar wel een Beukers Sale Weekend bij ons in de winkel! De “koopjeshoek” is daardoor nog veel groter, dus staat onze..

        Lees verder
        Pagina 1 van 11

        Archief