Nieuws

Pirelli fietsbanden nieuw in ons assortiment!

  Pirelli is wereldwijd leider in de auto- en motorbandenmarkt en sinds 2011 ook de enige leverancier van de F1-coureurs en Superbike-rijders. Ook in het wielrennen heeft Pirelli een rijke geschiedenis. Zo kozen tijdens de Giro d’Italia in 1909 vele renners voor fietsbanden van het Italiaanse merk. Ook de legendarische Fausto Coppi koos destijds voor Pirelli-rubber

  Lees verder

  Infinity E-Bike: Ondersteuning op je eigen fiets!

   Ondersteuning nodig, maar toch op een lichte mountainbike of racefiets blijven rijden? Dat kan met de Infinity E-Bike upgrade! De Infinity ondersteund via de speciale achternaaf en de ‘thermosfles’ is de accu! Het instellen kan gemakkelijk via je smartphone en..

   Lees verder

   In de rubriek: Je komt de fie…

    In de rubriek “je komt de fietsen van Beukers ook overal tegen” is dit ook een bijzondere! Gosse (alias Gossinki) rijdt op dit moment op zijn Storm de Mongolia Bike Challenge, een meerdaagse MTB wedstrijd in, je raad het al,..

    Lees verder

    MTB Die Robben tocht op 17 September

     Het duurt nog even, maar je kunt hem alvast in de agenda zetten: Elke keer is Die Robben MTB tocht een verrassing. Gaat hij door de landerijen en het bos of ook nog een stukje over Wieringen? Zondag 17 september is de tocht weer te rijden. Op deze dag zet Scoutingvereniging Die Robben de deuren

     Lees verder

     Een hele bijzondere fiets voor Sjaak!

      Een hele bijzondere fiets voor Sjaak! Afgemonteerd met Sram e-Tap, een Zipp NSW 808 wielset en een Pioneer powermeter is deze Trek Madone al heel speciaal, maar er is meer… Sjaak heeft een prothese voor zijn rechter onderarm, maar dat..

      Lees verder

      Schoorl kleurt oranje!

       Vorige week hebben we bij Duinmanege van Poelenburgh in Schoorl een paar mooie Cannondale’s afgeleverd! Afgemonteerd met Deore/ SLX en een Rockshox voorvork zijn deze fietsen daar nu te huur, en dus is de kans ook groot dat je af..

       Lees verder
       Pagina 1 van 11

       Archief