Nieuws

“Make John Faster” in 7 stappen

  Het “make John faster” project in 7 stappen… John (een zeer gedreven vijftiger, strandracer en tijdrijder) heeft een erg goede tijdrit in de benen maar weet als geen ander dat in deze discipline, behalve uitgekiend trainen en jezelf pijn kunnen..

  Lees verder

  Luxe Probleem!

   Luxe probleem! 😉 Op onze Facebook en Instagram Pagina vroegen we jullie: ‘Welke fiets zou jij als eerste opbouwen?’ En ondertussen is er aardig wat keer gestemd…. Op Facebook ging de voorkeur uit naar de Pinarello, terwijl op Instagram de..

   Lees verder

   Geslaagd met vlag en wimpel!

    Behalve dat ons team veel online trainingen volgt, wordt er in deze periode van het jaar ook in de praktijk getraind om je zo goed mogelijk te kunnen helpen in de winkel of werkplaats. Zo waren Rick en Arno bijvoorbeeld..

    Lees verder

    De fiets van Roy in het Bikefreak Magazine!

     Met onder andere een podium plaats tijdens de BeachBattle in Wijk aan Zee en tijdens de Top Competitie in Ouddorp is ‘onze Roy’ niet geheel onopgemerkt gebleven. In dit interview met het Bikefreak Magazine lees je alles over zijn Storm..

     Lees verder

     Inschrijving De Hel van Petten Geopend!

      07-02-2018 Het duurt nog even voordat de eerste renner op 25 mei vanaf het startpodium vertrekt, maar de inschrijving voor de 27e Hel van Petten is geopend! De altijd spectaculaire 3 daagse voor Amateurs, Sportklasse en Niet Licentiehouders begint volgens..

      Lees verder
      Pagina 1 van 11

      Archief