Nieuws

Aanbieding: Koga Beachracer

  Het strandseizoen komt snel dichterbij, dus ben je nog opzoek naar een nieuwe strandfiets? Dan is deze Koga Beachracer aanbieding misschien wel iets voor jou! Met een ‘Beachstuur’, Full Carbon voorvork, TRP mechanische remset, Schwalbe banden en een Sram 1×11..

  Lees verder

  De BeachBattle Zomer Editie komt er aan!

   Benieuwd hoe de strandbenen zijn na deze warme weken? Volgende week dinsdag kan je het testen: De Subaru BeachBattle Summer Edition komt er namelijk aan! Deze zomerse editie van de BeachBattle is een strandrace bij het parcours van de ‘Grote..

   Lees verder

   Een mooi bericht van Sander!

    Af en toe krijgen we een leuk berichtje in de mail van een tevreden ‘Beukers Biker’ en zo ook van Sander! Sander heeft vorig jaar een prachtige Trek Domane S5 Disc bij ons opgehaald en heeft er ondertussen al meer..

    Lees verder

    Marcel 50!

     De Abraham wilde er eigenlijk niks van weten, maar dit konden we natuurlijk niet voorbij laten gaan! Gefeliciteerd Marcel! Op naar de volgende 50! En dan is ‘ie waarschijnlijk nog steeds op de fiets te vinden😉 50 jaar en nog..

     Lees verder

     Snel en Warm: De Hel van Petten 2018

      Snel en warm. Dat zijn misschien wel de twee beste woorden om De Hel van Petten 2018 te omschrijven Alle renners, het publiek en natuurlijk de organisatie bedankt voor weer een prachtige 3 Daagse! Bekijk alle uitslagen op: https://dehelvanpetten.nl/uitslagen/ En..

      Lees verder

      Shimano S-PHYRE brillen nu bij ons leverbaar!

       Mooi Shimano S-PHYRE nieuws! Na de S-PHYRE-schoenen, -zomer- en -winterkleding, zijn nu de S-PHYRE brillen beschikbaar! S-PHYRE brillen – samen ontwikkelend met Team LottoNL-Jumbo De S-PHYRE brillen (SPHR1 en SPHX1) van Shimano zijn het resultaat van 2 jaar intensief testen..

       Lees verder

       Fietstoertocht Wierings Mooiste

        100 km fietsen in groepsverband, a.s. maandag op en om Wieringen, met verzorgingspost onderweg en soep, suikerbrood en een drankje na afloop. Gewoon gezellig een aantal uren met elkaar op pad! Wie mee wil doen kan zich vandaag (donderdag 17..

        Lees verder
        Pagina 1 van 11

        Archief