Nieuws

Een zonninge 29e Hel van Petten

  Ook de 29e Hel van Petten was weer een top weekend met dank aan alle vrijwilligers, supporters, sponsoren en natuurlijk de renners! Onder de warme zon zagen we 75 renners 3 dagen lang door Petten ‘vliegen’. En op zondag stonden..

  Lees verder

  Wat een start van de Giro d’Italia!

   06-05-2022 Wat een start van de Giro d’Italia! Na een schitterende overwinning van Van der Poel gaan we ongetwijfeld weer een mooie strijd zien in Italië de komende weken! Wij zijn in ieder geval 21 dagen in Italiaanse sfeer. En..

   Lees verder

   Geopend op Goede Vrijdag, Koopavond vervalt…

    Aanstaande vrijdag, 15 april 2022, beginnen we gewoon zoals altijd om 9.00 uur, maar in verband met Goede Vrijdag vervalt de koopavond. Zaterdag zijn we uiteraard weer gewoon van 9.00 uur tot 17.00 geopend. Namens het hele Beukers Bike Centre..

    Lees verder

    De inschrijving voor de Hel van Petten 2022 is geopend!

     22-03-2022 Het duurt nog even voordat de eerste renner op 13 mei vanaf het startpodium vertrekt, maar de inschrijving voor de 29e Hel van Petten is geopend! De altijd spectaculaire 3 daagse voor Amateurs, Sportklasse en Niet Licentiehouders begint volgens traditie weer met een tijdrit boven op de dijk en wordt gevolgd door de omloop

     Lees verder

     De nieuwe SIS Beta Fuel

      Zelf rijden we er al een tijdje mee, maar nu zijn alle soorten SIS Beta Fuel sportvoeding bij ons in de winkel en in de webshop verkrijgbaar! Wat is het? Met de nieuwste versie van SIS Beta Fuel sportvoeding kan..

      Lees verder

      Rick van Breda Nederlands Kampioen Strandrace!

       WE ARE THE CHAMPIONS! Kersverse aanwist van het Milremo-Beukers Biketeam.nl, Rick van Breda, won afgelopen weekend het Nederlands Kampioenschap Strandrace! Hij was de sterkste in de sprint na een bizarre race met harde wind en regen Respect voor iedereen die..

       Lees verder

       Weer “normaal” geopend!

        (26-01-2022) Vanaf vandaag weer ‘normaal’ geopend! Nou ja… normaal..  Natuurlijk nog steeds met mondkapje en op 1,5m afstand, maar als je in onze fiets-snoepwinkel wilt rondlopen kan dat gewoon weer tot 18.00uur en zonder afspraak 😃. Ook is de koopavond..

        Lees verder
        Pagina 1 van 11

        Archief