Nieuws

De nieuwe Cannondale Scalpel!

  (21-05-2020) De nieuwe Cannondale Scalpel is gearriveerd! De nieuwe Cannondale Scalpel is de ultieme XC race Mountainbike. De baanbrekende vering, de agressieve geometrie en het lage gewicht laten je vol gas gaan vanuit het vertrek. Je hebt grip waar anderen..

  Lees verder

  Hemelvaarstdag gesloten

   Hemelvaartsdag (donderdag 20 Mei) zijn we de gehele dag gesloten, maar vrijdag en zaterdag zijn we natuurlijk weer volgens de normale tijden geopend en ben je van harte welkom!   En… Dan hebben we ook een hele mooie nieuwe Cannondale..

   Lees verder

   Dinsdag 5 Mei (bevrijdingsdag) gesloten

    (2-05-2020) Bevrijdingsdag (dinsdag 5 Mei) zijn we de gehele dag gesloten.Op deze foto uit het Nationaal Archief (20 oktober 1947) wordt de gedenknaald op het Plein 1945 onthuld, en is er nog steeds te bewonderen. De gedenknaald is één van..

    Lees verder

    Drie Storm Makani’s voor 3 broers!

     Drie Storm Makani’s voor 3 broers! Vanwege de corona perikelen heeft het uitleveren van deze 3 prachtige Storm Makani’s wat langer geduurd dan gebruikelijk, maar het wachten was de moeite waard. De broers kozen alle drie een eigen kleur en..

     Lees verder

     Geen koopavond ivm Goede Vrijdag..

      (10-04-2020) Geen koopavond vanavond 🚳 Vandaag (vrijdag 10 April) beginnen we zoals gewoonlijk om 9.00 uur, maar in verband met Goede Vrijdag vervalt de koopavond en sluiten we dus om 18.00. Zaterdag zijn we weer normaal van 9.00 uur tot..

      Lees verder

      Start met fietsen!

       (9-4-2020) Start met fietsen! 🚴🏼‍♂️↔️🚴‍♀️ Zin om toch wat meer te bewegen? Voor de startende fiets(st)er hebben we een mooi pakket samengesteld! Voor €699.00 (normaal €878.00) ben je klaar om lekker (solo) buiten te sporten. Het “start met fietsen” pakket..

       Lees verder

       Corona virus | Hou je aan de 1.5 meter!

        (24-03-2020) Corona virus | Hou je aan de 1.5 meter! We zijn nog steeds “normaal” geopend, maar ook bij ons in de winkel of werkplaats is het belangrijk om 1.5 meter afstand tot elkaar te bewaren! Hier nog een keer..

        Lees verder

        Corona Virus

         (16-03-2020) Corona Virus Onzekere tijden voor iedereen, maar we willen toch proberen, zo lang het mogelijk én toegestaan is, voor je klaar staan zonder het virus verder te verspreiden. We zijn dus nog steeds “normaal” geopend, maar wel volgens de..

         Lees verder

         Fully Friday! Full Suspension Mountainbikes voor een scherpe prijs!

          Vrijdag 13 maart kan jouw geluksdag worden! Dan is het namelijk Fully Friday in Petten! Prachtige Full Suspension Mountainbikes voor een hele scherpe prijs! Maar niet alleen aankomende ‘Friday’ (13-03-20), ook zaterdag en de komende twee weken hebben we onderstaande  mountainbikes voor een extra lage prijs. Let wel op: OP = OP. Zit jouw droomfiets

          Lees verder
          Pagina 1 van 11

          Archief