Nieuws

Roy op Eurobike Frankfurt!

  Eurobike in Frankfurt? Niet in Friedrichshafen? Dat klopt! Voor het eerst in jaren vindt de grootste Europese fietsbeurs plaats op een nieuwe locatie én nieuwe datum.. En.. Roy was er bij! De auto 8 kilometer van de beurslocatie geparkeerd, dus..

  Lees verder

  Tour Voordeel!

   Tour Voordeel!! De Tour de France is nog maar een paar dagen onderweg en we hebben nu al twee Nederlandse overwinningen! Daarom tijdens de hele Tour extra korting; Een accessoirepakket tot wel €400,- cadeau bij alle fietsen waar een ‘gele..

   Lees verder

   Vaderdag 2022 komt er aan!

    Aanstaande zondag is het al weer vaderdag! En voor de sportieve fietsvader hebben we ook dit jaar weer een paar leuke cadeau tips op een rijtje gezet… 1. Is je vader altijd aan het klagen over zadelpijn? Storm Soft Broekzalf..

    Lees verder

    Ivar stunt met winst Unbound Gravel!

     Ivar stunt met winst Unbound Gravel! – 05-06-2022 Trots zijn we op “onze” Ivar die, na zijn winst in Girona (Traka), ook de beste is in de 200 mijl/ 321km lange Unbound Gravel! Mooi dat na zijn maandenlange voorbereiding ook..

     Lees verder

     Roy nu officieel mede-eigenaar!

      01-06-2022 Roy nu officieel mede-eigenaar! Als je bedenkt dat zijn wieg boven de winkel stond, zijn box erin en hij al vanaf jonge leeftijd overal mee hielp, was het misschien wel te verwachten. Roy is vanaf vandaag officieel mede-eigenaar van..

      Lees verder

      Een zonninge 29e Hel van Petten

       Ook de 29e Hel van Petten was weer een top weekend met dank aan alle vrijwilligers, supporters, sponsoren en natuurlijk de renners! Onder de warme zon zagen we 75 renners 3 dagen lang door Petten ‘vliegen’. En op zondag stonden..

       Lees verder
       Pagina 1 van 11

       Archief