Nieuws

De Koga Beachracer nu voor €1399.00!

  (22-10-2019) Koga Beachracer aktie! Zin in een leuke winter op het strand? Zolang de voorraad strekt hebben wij een mooie aktie met de Koga Beachracer.  Deze prachtige strandracer (die je overigens ook prima op de weg en in het duin..

  Lees verder

  Strandtrainingen voor Egmond-Pier-Egmond 2020

   (15-10-2019) Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor Egmond-Pier-Egmond! Ook dit jaar gaan we dat weer doen, samen vanuit Petten rustig over het strand naar Egmond fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te..

   Lees verder

   Transfernieuws

    Transfernieuws:  Na ruim 13 jaar gaat Henk ons team verlaten. Als één van de vaste waardes gaan we deze “meesterknecht” zeker missen. Veel succes Henk, bedankt voor je inzet, en wat zal het rustig zijn in de app als Ajax..

    Lees verder

    MTB Die Robben toertocht op 29 september

     Nog een paar weken en dan gaat de eerste toertocht weer van start. Je kunt ‘m alvast in de agenda zetten: ”Zondag 29 september MTB toertocht Die Robben Wieringerwerf Cyclingteam Wieringermeer en Scouting Die Robben organiseren 29 september wederom een..

     Lees verder

     Roy in de Italiaanse bergen (Bike Transalp)

      Het zou kunnen dat jullie Roy eventjes gemist hebben in de winkel: Hij reed namelijk ‘De Tour voor mountainbikers’, de Maxxis BIKE Transalp! 7 etappes, 552 kilometer en 18453 hoogtemeters van de Oostenrijkse naar de Italiaanse Alpen. Benieuwd hoe dat..

      Lees verder
      Pagina 1 van 11

      Archief