Nieuws

Aanbiedingsfietsen en Occasions!

  We hebben weer prachtige Aanbiedingsfietsen en Occasions in de winkel staan! Voor het volledige aanbod kan je natuurlijk altijd bij ons in Petten langskomen, maar ook online kan je alvast een groot deel bekijken: Klik: Aanbiedingsfietsen Klik: Occasions..

  Lees verder

  SRAM Red eTAP AXS en Sram EAGLE eTAP AXS!

   Draadloos schakelen met SRAM Red eTAP AXS en Sram EAGLE eTAP AXS! Sram heeft de eTAP (draadloos schakelen) groep voor de racefiets een flinke upgrade gegeven en ook is er nu eTAP EAGLE beschikbaar voor de mountainbike! Nieuwe Sram Red..

   Lees verder

   Shimano S-PHYRE AURORA Limited

    Schoenen en brillen gemaakt voor diegenen die zowel schoonheid als snelheid verlangen. Vandaag lanceert Shimano de Limited Edition S-Phyre Aurora schoenen en brillen! De nieuwe S-PHYRE Aurora-reeks ontleent zijn naam aan één van de meest majestueuze fenomenen van de natuur..

    Lees verder

    Roy in Afrika!

     Roy, Robbert en Stijn (aka team #Skuurrtt😜) zijn al bijna een week in Zuid Afrika en afgelopen weekend stond de eerste wedstrijd op het programma! De Momentum Health Attakwas Extreme, presented by Biogen behoort tot de zwaarste eendaagse MTB Marathons..

     Lees verder

     Hoe gaaf is dit?! FulGaz x Beukers

      Hoe gaaf is dit?! Deze vrijdag en zaterdag kan je in de zaal van Egmond – Pier – Egmond het lastige stuk bij Wijk aan Zee alvast virtueel rijden! Combineer de Wahoo Kickr met één van onze favoriete training apps,..

      Lees verder
      Pagina 1 van 11

      Archief