Nieuws

Dit was het 21e Beukers Bike Weekend

  Namens het hele Beukers Bike Centre team willen we alle bezoekers, de medewerkende leveranciers en fabrikanten, Beachbiking Nederland, WV West-Frisia en natuurlijk Recreatiepark de Watersnip bedanken voor een supermooi weekend! Kon je er niet bij zijn of ben je gewoon..

  Lees verder

  Bike Weekend: De koopjeshoek!

   Op het Beukers Bike Weekend is natuurlijk erg veel fietsnieuws te zien, maar het is met alle scherp geprijsde kleding, accessoires en onderdelen ook zeker de moeite om even in de koopjeshoek te kijken! Monique, Anja en Lynn gaan op..

   Lees verder

   De ZWIFT KOM Challenge op het Bike Weekend

    Ga de Zwift Challenge aan met je fietsvrienden! Op zaterdag 17 November wordt er tijdens ons Beukers Bike Weekend in samenwerking met Leon van Bon (oud prof en Zwift Master) een Zwift Challenge georganiseerd. Fietsend op een Wahoo Kickr trainer..

    Lees verder

    Track Time: 5 mooie baanfietsen!

     Track Time! Het baanseizoen is weer begonnen! De mannen in onze werkplaats hebben 5 baanfietsen opgebouwd en voorzien van een scherpe prijs. Koga Senko Piste 56cm ||  van €1099,- voor €999,- Giant Omnium Piste L || van €1199,- voor €999,-..

     Lees verder

     Strandtrainingen voor AGU Egmond-Pier-Egmond

      Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor AGU Egmond-Pier-Egmond! Ook dit jaar gaan we dat weer doen, samen vanuit Petten rustig over het strand naar Egmond fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te..

      Lees verder

      NIEUW : gebioMized zadels!

       Na meer dan 15 jaar ervaring met 3D zadeldrukmetingen en zo’n 50.000 analyses van duizenden verschillende sportieve fietsers die comfortabeler op de fiets zijn gezet, zijn er nu de eigen zadels van gebioMized! En omdat wij zelf al lang werken..

       Lees verder

       ATB Top Noord-Holland

        Er wordt natuurlijk niet alleen op het strand gefietst deze winter, ook de ATB Top Noord-Holland competitie gaat dit weekend weer van start! Zondag 21 oktober is de eerste wedstrijd in het Dijkgatbos en voorinschrijving is mogelijk op www.rabotopnh.nl !..

        Lees verder

        Storm Moana – Subaru BeachBattle Editie!

         Beukers Bike Centre x Storm Bikes x Subaru BeachBattle = Een hele snelle strandbike! 😉 Speciaal voor de 5e editie van de Subaru BeachBattle hebben we deze prachtige Special Edition van de Moana opgebouwd. De Subaru BeachBattle is een spectaculaire..

         Lees verder
         Pagina 1 van 11

         Archief