Nieuws

Fietstoertocht Wierings Mooiste

  100 km fietsen in groepsverband, a.s. maandag op en om Wieringen, met verzorgingspost onderweg en soep, suikerbrood en een drankje na afloop. Gewoon gezellig een aantal uren met elkaar op pad! Wie mee wil doen kan zich vandaag (donderdag 17..

  Lees verder

  Een bijzonder bedankje

   Johan was erg tevreden over de door ons verleende service en bedacht wel iets heel bijzonders als bedankje! Bij Chill Curacao hangt nu een prachtig bordje zodat ze daar ook weten waar wij te vinden zijn (voor een strandbike bijvoorbeeld)..

   Lees verder

   Vanavond (4 Mei) geen koopavond

    Vanwege de Nationale Dodenherdenking is er vanavond geen koopavond.   Vandaag zijn we er dus tot 18:00uur en morgen (Bevrijdingsdag, 5 Mei) zijn we er weer volgens onze normale openingstijden...

    Lees verder

    Nitron, de nieuwe mountainbike van Bianchi!

     3 mei 2018 Vandaag introduceert Bianchi de Nitron, een nieuwe carbon hardtail mountainbike gemaakt met een sportieve geometrie die ideaal is voor cross country en marathon. Ready to train, Ready to race. Het broertje van het Methanol topmodel is later..

     Lees verder

     Een hele bijzondere boodschappenfiets, The Eggbike!

      Afgelopen week hebben we in Engeland een wel een hele bijzondere boodschappenfiets gespot! Op de Bespoked 2018 show stonden ook dit jaar weer veel speciale fietsen. Geen massaproductie, maar allemaal unieke creaties van internationale talenten en onafhankelijke makers en ontwerpers..

      Lees verder

      Koningsdag Gesloten

       Ook wij zijn tijdens Koningsdag (vrijdag 27 april) gesloten en natuurlijk gaan we er een mooie fietsdag van maken! Zaterdag zijn we weer normaal geopend. Iedereen veel oranje plezier gewenst 😃..

       Lees verder

       De Hel van Petten komt dichterbij!

        Je hebt vanaf vandaag, 20-04-2018, nog 35 dagen om je in te schrijven voor de 27e Hel van Petten! Nog alle tijd dus om wat extra bij te trainen ; ) De altijd spectaculaire 3 daagse voor Amateurs, Sportklasse en..

        Lees verder
        Pagina 1 van 11

        Archief