Nieuws

Mega kelderverkoop van fietsen!

  Wie maakt ons los? 😊 Op zoek naar een nieuwe fiets tegen een bodemprijs? Speciaal voor deze laatste week van het jaar heeft Marcel fietsen van afgelopen seizoen nog eens extra in prijs laten zakken! Hieronder vind je een gedeelte..

  Lees verder

  Nog geen kerstkado’s? Wij helpen je graag!

   Bijna kerst en nog op zoek naar kerstkado’s? Hier enkele kadotips in het “pink” voor de sportieve fiets(st)er! Meer kadotips nodig? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in Petten. Tijdens de feestdagen zijn we geopend volgens onze..

   Lees verder

   American Eagle testmiddag zeer geslaagd!

    Dat American Eagle terug is kan de mountainbikeliefhebber niet zijn ontgaan! Zonder twijfel hét Nederlandse mountainbike merk uit de jaren 90. En dat Bart Brentjens op dit merk in 1996 ook nog eens de allereerste Olympisch kampioen mountainbike werd, heeft..

    Lees verder

    Strandtrainingen AGU Egmond-Pier-Egmond

     Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor AGU Egmond-Pier-Egmond! Er wordt vertrokken vanuit Petten om rustig over het strand naar Egmond te fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te rijden. Ook dit jaar..

     Lees verder

     Dit was het 20e Bike Weekend!

      De zaal is leeg en het personeel is weer goed gevuld Namens het hele Beukers Bike Centre team willen we alle bezoekers, de medewerkende leveranciers en fabrikanten, Beachbiking Nederland, WV West-Frisia en natuurlijk de Watersnip bedanken voor een supermooi weekend!..

      Lees verder

      Beukers Beach Criterium tijdens het Bike Weekend!

       Niet alleen fietsnieuws tijdens het 20e Beukers Bike Weekend 2017, maar ook een gloednieuwe strandrace en jeugdwedstrijd op zondag! Nouja.. Gloednieuw? Het criterium stond vorig jaar al op de planning, maar kon toen door de extreme weersomstandigheden niet door gaan...

       Lees verder

       Lichter en Sterker: Tubolito Binnenbanden!

        Nieuw bij ons in de winkel: Tubolito Binnenbanden. Omdat we zelf fanatieke fietsers zijn, zijn we natuurlijk altijd op zoek naar verbetering. En de kans is groot dat jij dat als fanatieke fietser ook bent …. We hebben weer wat..

        Lees verder
        Pagina 1 van 11

        Archief