Nieuws

Hoe gaaf is dit?! FulGaz x Beukers

  Hoe gaaf is dit?! Deze vrijdag en zaterdag kan je in de zaal van Egmond – Pier – Egmond het lastige stuk bij Wijk aan Zee alvast virtueel rijden! Combineer de Wahoo Kickr met één van onze favoriete training apps,..

  Lees verder

  Craft Ondershirts – Keep Warm

   Wat zoek je in een ondershirt? Warmte, ventilatie, en comfort. Dan zit je bij de Craft Active Extreme goed. Het shirt wat je als onderste laag draagt is geschikt bij gematigde en ook wat koudere weersomstandigheden. Het shirt maakt gebruik van de coolmax’air techniek die er voor zorgt dat het transpiratievocht door gaat naar de

   Lees verder

   Openingstijden tijdens de jaarwisseling

    Namens het hele Beukers Bike Centre team wensen we iedereen alvast fijne feestdagen toe! Ook wij gaan even genieten van deze dagen, dus onze openingstijden zijn iets aangepast rond de jaarwisseling:   • Dinsdag 25 December | Gesloten (1e kerstdag)..

    Lees verder

    GripGrab Merino Winter Sokken

     Last van koude voeten? Probeer de winter sokken met merino wol van GripGrab eens! Er zijn al weer wat koude dagen geweest, dus warme sokken komen nu weer goed van pas. De GripGrab Merino Winter sokken met 28% merino wol..

     Lees verder
     Pagina 1 van 11

     Archief