Nieuws

De Tour is weer begonnen!

  De Tour is weer begonnen! En de Tour-Koorts slaat meteen weer toe! Korting op alle racefietsen waar een gele trui aan hangt   Mis de slag niet en zorg dat je in de eerste waaier zit..

  Lees verder

  Michel Butter op een Storm Vendaval!

   29-06-2021 Next level🚀 Top hardloper Michel Butter kwam afgelopen week zijn nieuwe Storm Vendaval ophalen 😃💪 Het is ondertussen geen geheim meer dat hij naast het lopen steeds vaker op de fiets te vinden is. Een combinatie die hem goed..

   Lees verder

   Corona virus | Hou je aan de 1.5 meter! (update)

    (26-06-2021) Update na de nieuwe regelgeving, mondkapjes niet meer verplicht. (22-04-2021) Update na de nieuwe regelgeving, winkel geopend! (15-12-2020) Update na de nieuwe regelgeving, winkel gesloten (14-10-2020) Update na de nieuwe regelgeving (24-03-2020) Corona virus | Hou je aan de..

    Lees verder

    Vaderdag 2021!

     18-juni-2021 Nog twee dagen en dan is het weer Vaderdag! Voor de sportieve fiets vader hebben we uiteraard een winkel vol goede cadeau ideeën! Een cadeaubon is natuurlijk altijd goed, maar ook de casual onderbroek of sokken met fietsprint vallen..

     Lees verder

     Ivar Slik naar Unbound Gravel!

      01-06-2021 Ivar Slik naar Unbound Gravel! 200 mijl, meer dan 300 kilometer over stoffige paden in het Amerikaanse Kansas, dat is Unbound (voorheen beter bekend als Dirty Kanza) Zonder twijfel de grootste en allerbekendste gravelrace ter wereld en ‘onze’ Ivar..

      Lees verder

      Custom Open U.P. en meer!

       25-05-2021 Een kleine greep uit de vele mooie fietsen die we de afgelopen weken mochten afleveren aan nieuwe en al bestaande BKRS fietsers Iedereen veel fietsplezier! Custom Open U.P. gravelbike Sram Force AXS elektronisch en draadloos schakelen U.P. = Unbeaten..

       Lees verder

       Hemelvaartsdag (donderdag 13 Mei)

        Hemelvaartsdag (donderdag 13 Mei 2021) zijn we de gehele dag gesloten, maar vrijdag en zaterdag zijn we natuurlijk weer volgens de normale tijden geopend en ben je van harte welkom! Veel fietsplezier!..

        Lees verder

        Moederdag cadeautips!

         (07-05-2021) Aanstaande zondag is het weer moederdag, Roy en Lynn zoeken alvast iets uit voor hun moeder! Nog een last-minute cadeau  nodig voor je fietsende moeder? Kom gerust langs in de winkel!   Hieronder de cadeautips van de foto: –..

         Lees verder

         Koningsdag Gesloten, daarna weer ‘normaal’ geopend

          Koningsdag (dinsdag 27 april) gesloten, woensdag 28 april weer ‘normaal’ geopend! Nouja… normaal.. Natuurlijk nog steeds met mondkapje en op 1,5m afstand, maar als je in onze fiets-snoepwinkel wilt rondlopen kan dat gewoon weer zonder afspraak 😃 Je fiets langsbrengen..

          Lees verder
          Pagina 1 van 11

          Archief