Nieuws

Dit was het 20e Bike Weekend!

  De zaal is leeg en het personeel is weer goed gevuld Namens het hele Beukers Bike Centre team willen we alle bezoekers, de medewerkende leveranciers en fabrikanten, Beachbiking Nederland, WV West-Frisia en natuurlijk de Watersnip bedanken voor een supermooi weekend!..

  Lees verder

  Beukers Beach Criterium tijdens het Bike Weekend!

   Niet alleen fietsnieuws tijdens het 20e Beukers Bike Weekend 2017, maar ook een gloednieuwe strandrace en jeugdwedstrijd op zondag! Nouja.. Gloednieuw? Het criterium stond vorig jaar al op de planning, maar kon toen door de extreme weersomstandigheden niet door gaan...

   Lees verder

   Lichter en Sterker: Tubolito Binnenbanden!

    Nieuw bij ons in de winkel: Tubolito Binnenbanden. Omdat we zelf fanatieke fietsers zijn, zijn we natuurlijk altijd op zoek naar verbetering. En de kans is groot dat jij dat als fanatieke fietser ook bent …. We hebben weer wat..

    Lees verder

    Het 20e Beukers Bike Weekend komt er aan!

     Alweer voor het 20e jaar op rij organiseren wij (Beukers Bike Centre), op 18 en 19 november, het Beukers Bike Weekend! Zowel op zaterdag als zondag zullen door meewerkende fabrikanten en importeurs de nieuwste snufjes op race- en mountainbike gebied..

     Lees verder

     Strandrace Kalender 2017-2018

      De meest complete Strandrace Kalender op dit moment! Er was wat onduidelijkheid over de eerste Top Competitie wedstrijd, maar er is keuze genoeg dit seizoen! Naast de Nederlandse wedstrijden kan je tijdens seizoen 2017-2018 ook in België, Frankrijk en Engeland..

      Lees verder

      Storm 4-Shore: Super snelle strandwielen!

       Ze zijn er: De Storm 4-Shore wielen speciaal voor het strandracen! Bekijk hier de video: Hoge velgen zijn op de racefiets niet meer weg te denken en ook op het strand worden vaak hoge snelheden gehaald. Maar waarom rijdt iedereen..

       Lees verder

       Pirelli fietsbanden nieuw in ons assortiment!

        Pirelli is wereldwijd leider in de auto- en motorbandenmarkt en sinds 2011 ook de enige leverancier van de F1-coureurs en Superbike-rijders. Ook in het wielrennen heeft Pirelli een rijke geschiedenis. Zo kozen tijdens de Giro d’Italia in 1909 vele renners..

        Lees verder

        Infinity E-Bike: Ondersteuning op je eigen fiets!

         Ondersteuning nodig, maar toch op een lichte mountainbike of racefiets blijven rijden? Dat kan met de Infinity E-Bike upgrade! De Infinity ondersteund via de speciale achternaaf en de ‘thermosfles’ is de accu! Het instellen kan gemakkelijk via je smartphone en..

         Lees verder
         Pagina 1 van 11

         Archief