Nieuws

Bram wint De Hel!

  Bram wint “De Hel”! Dat hij niet alleen hard over het strand kan fietsen liet Bram de Waard afgelopen weekend zien in zijn thuiswedstrijd De Hel van Petten. Op vrijdag wist hij nipt de tijdrit te winnen en hij hield..

  Lees verder

  Aanbiedingsfietsen en Occasions!

   We hebben weer prachtige Aanbiedingsfietsen en Occasions in de winkel staan! Voor het volledige aanbod kan je natuurlijk altijd bij ons in Petten langskomen, maar ook online kan je alvast een groot deel bekijken: Klik: Aanbiedingsfietsen Klik: Occasions..

   Lees verder

   Koningsdag Gesloten

    Ook wij zijn tijdens Koningsdag (zaterdag 27 april) gesloten en natuurlijk gaan we er een mooie fietsdag van maken! Dinsdag zijn we weer normaal geopend. Iedereen veel oranje plezier gewenst 😃..

    Lees verder

    Geen koopavond op Goedevrijdag

     Geen koopavond op Goede Vrijdag. Net als dit konijn gaan ook wij even chillen 😉 Morgen (vrijdag 19 April) beginnen we zoals gewoonlijk om 9.00 uur, maar in verband met Goede Vrijdag vervalt de koopavond en sluiten we dus om..

     Lees verder

     Inschrijving De Hel van Petten Geopend

      26-03-2019 Het duurt nog even voordat de eerste renner op 17 mei vanaf het startpodium vertrekt, maar de inschrijving voor de 28e Hel van Petten is geopend! De altijd spectaculaire 3 daagse voor Amateurs, Sportklasse en Niet Licentiehouders begint volgens..

      Lees verder

      SRAM Red eTAP AXS en Sram EAGLE eTAP AXS!

       Draadloos schakelen met SRAM Red eTAP AXS en Sram EAGLE eTAP AXS! Sram heeft de eTAP (draadloos schakelen) groep voor de racefiets een flinke upgrade gegeven en ook is er nu eTAP EAGLE beschikbaar voor de mountainbike! Nieuwe Sram Red..

       Lees verder
       Pagina 1 van 11

       Archief