Nieuws

Marcel 50!

  De Abraham wilde er eigenlijk niks van weten, maar dit konden we natuurlijk niet voorbij laten gaan! Gefeliciteerd Marcel! Op naar de volgende 50! En dan is ‘ie waarschijnlijk nog steeds op de fiets te vinden😉 50 jaar en nog..

  Lees verder

  Snel en Warm: De Hel van Petten 2018

   Snel en warm. Dat zijn misschien wel de twee beste woorden om De Hel van Petten 2018 te omschrijven Alle renners, het publiek en natuurlijk de organisatie bedankt voor weer een prachtige 3 Daagse! Bekijk alle uitslagen op: https://dehelvanpetten.nl/uitslagen/ En..

   Lees verder

   Shimano S-PHYRE brillen nu bij ons leverbaar!

    Mooi Shimano S-PHYRE nieuws! Na de S-PHYRE-schoenen, -zomer- en -winterkleding, zijn nu de S-PHYRE brillen beschikbaar! S-PHYRE brillen – samen ontwikkelend met Team LottoNL-Jumbo De S-PHYRE brillen (SPHR1 en SPHX1) van Shimano zijn het resultaat van 2 jaar intensief testen..

    Lees verder

    Fietstoertocht Wierings Mooiste

     100 km fietsen in groepsverband, a.s. maandag op en om Wieringen, met verzorgingspost onderweg en soep, suikerbrood en een drankje na afloop. Gewoon gezellig een aantal uren met elkaar op pad! Wie mee wil doen kan zich vandaag (donderdag 17..

     Lees verder

     Een bijzonder bedankje

      Johan was erg tevreden over de door ons verleende service en bedacht wel iets heel bijzonders als bedankje! Bij Chill Curacao hangt nu een prachtig bordje zodat ze daar ook weten waar wij te vinden zijn (voor een strandbike bijvoorbeeld)..

      Lees verder
      Pagina 1 van 11

      Archief