Nieuws

Een warme Hel 2017!

  Warm weer en mooie winnaars tijdens de 26e editie van de Hel van Petten! Graag willen we alle vrijwilligers, de renners en alle supporters namens de organisatie van De Hel nog een keer bedanken voor het top weekend Alle uitslagen..

  Lees verder

  AE is Back: De American Eagle Atlanta 2.0!

   American Eagle is back! Zonder twijfel hét Nederlandse mountainbike merk uit de jaren 90. Zeker nadat Bart Brentjens er in 1996 de allereerste Olympisch kampioen mountainbike op werd: American Eagle. Nu, na jaren van afwezigheid is American Eagle terug met..

   Lees verder

   Beukers in de Italiaanse sfeer!

    De Giro d’Italia is inmiddels gestart en vandaag gaan de klassementsrenners voor het eerst de strijd met elkaar aan op de Etna! Wij zijn in ieder geval de komende weken in Italiaanse sfeer. En koop je bij ons tijdens de..

    Lees verder

    Je hebt van die Bikefit sessies…

     Je hebt van die Bikefit sessies die je nog wel even bij blijven, en dit was er zo eentje! Erik is woonachtig in Dubai, maar als hij in Nederland is brengt hij vaak een bezoekje aan onze winkel. Al langer..

     Lees verder

     Koningsdag Gesloten

      Ook wij zijn tijdens Koningsdag (donderdag 27 april) gesloten en natuurlijk gaan we er een mooie fietsdag van maken! Vrijdag en zaterdag zijn we weer normaal geopend. Iedereen veel oranje plezier gewenst 😃..

      Lees verder

      Koopavond op Goede Vrijdag gesloten

        Namens het hele Beukers team wensen we jullie allemaal fijne paasdagen! Vandaag (14 april) beginnen we gewoon zoals altijd om 9.00 uur, maar in verband met Goede Vrijdag vervalt de koopavond. Zaterdag zijn we uiteraard weer normaal van 9.00 uur..

       Lees verder

       Save watts with Oval Pulley Wheels: KA’OLOLAHA!

        Save watts with Oval Pulley Wheels: KA‘OLOLAHA ! “Ovale kettingbladen zijn inmiddels verkrijgbaar van diverse merken, maar Ka’Ololaha (ovaal in het Hawaiiaans) komt nu als eerste met ovale derailleurwieltjes! Uitgaande van 100 pedaalomwentelingen per minuut bespaar je gemiddeld 5 Watt..

        Lees verder

        Een paar prachtige fietsen!

         We kunnen natuurlijk een prachtige tekst bedenken, maar eigenlijk hebben deze fietsen dat helemaal niet nodig 😉 Meer foto’s staan op onze Facebook en Instagram Pagina

         Lees verder
         Pagina 1 van 11

         Archief