Goed doel

Veel bedrijven dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Beukers Bike Centre doet dit ondermeer door jaarlijks geld te doneren of in natura een bijdrage te leveren aan goede doelen. Dit wordt uiteraard niet doorberekend aan jouw, maar gaat af van de winst die wij op de verkoop van producten maken.

Het  is onze missie om elke fietsliefhebber zo goed te adviseren dat hij/zij klaar is voor de rit van hun leven….

Om die te kunnen volbrengen is een actieve en gezonde levensstijl belangrijk. Daarom steunen wij diverse activiteiten die dit promoten, maar ook moet het mogelijk zijn om gewoon van de rit te genieten….

Bij Beukers Bike Centre profiteer je dus niet alleen van kwaliteit, vakkennis en een hoge servicegraad, maar steun je, zonder meerprijs, ook nog eens het goede doel!

Alpe d’HuZes ….

Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d’Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

Alpe d’HuZes is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste fondsenwervers voor het KWF kankerbestrijding. Ook veel van onze klanten zetten zich wel op de één of andere manier in om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Niet meer dan logisch dat ook wij veelvuldig benaderd worden voor een bijdrage. Het is voor ons dan ook niet mogelijk om aan elk sponsorverzoek te voldoen. Toch dragen wij jaarlijks rechtstreeks ons steentje bij door donaties aan het KWF en het afdragen van een groot gedeelte van het inschrijfgeld van de diverse clinics die wij jaarlijks organiseren.

Alpe d’HuZes en haar Missie
Alpe d’HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als een dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien. Hier kun je alles lezen over de visie en missie van Alpe d’HuZes.


b32f5d18b5bf5641cd6cb474ebb2c794

Livestrong Foundation…

Kanker raakt iedereen, overal. Kanker kent geen nationaliteiten en geen landgrenzen. Daarom lijkt ertegen vechten vaak een verloren zaak, zinloos. Levens van dierbaren worden verwoest.
Maar dit gevoel van onmacht omzetten in kracht, dat is waar LIVESTRONG voor staat. Ook wij zijn geïnspireerd door Livestrong en  Armstrong Foundation, en dragen deze een warm hart toe, te meer omdat deze vanuit de sport zijn ontstaan. Van elke door ons verkochte Trek fiets doneren wij dan ook een automatisch een bedrag aan de internationale Livestrong Foundation. Inmiddels is er ook een Nederlandse afdeling, kijk hier voor meer info.


homepage-og-image-400

Duchenne Heroes….

Wat is Duchenne Heroes?
Duchenne Heroes is een zware mountainbiketocht van Luxemburg naar Nederland voor het goede doel: de strijd tegen de ziekte van Duchenne. De helden fietsen voor Duchenne-patientjes 700 kilometer in 7 dagen door 4 verschillende landen van Luxemburg naar Nederland om geld in te zamelen voor deze ernstige ziekte.

www.duchenneheroes.nlDH-logo

Ride for the Roses…

Door het werven van fondsen kan KWF Kankerbestrijding onderzoek en voorlichting financieren als wapens in de strijd voor: minder kanker, meer kans op genezing en betere kwalitiet van leven voor mensen met kanker en hun naasten.
Daarnaast is het bespreekbaar maken van de gevolgens van deze ziekte van groot belang. De gevolgen voor iemand met de diagonose kanker en zijn omgeving is erg groot. Praten met anderen kan helpen bij het verwerkingsproces. Ook het belichten van de preventieve mogelijkheden behoort tot de doelstellingen van de Ride for the Roses. Een gezonde levensstijl met veel beweging heeft een preventieve werking tegen kanker.

www.ridefortheroses.nlRide for the Roses(4)

Sponsorfietstocht voor Kinderhuis Samuel…

De doelstelling van deze sponsortocht is jaarlijks een financiële bijdrage leveren aan het kinderhuis Samuël te Suriname.

In dit kinderhuis wordt de opvang verzorgd van een grote groep weeskinderen vanuit Paramaribo en omgeving. Doordat de economie in Suriname al jaren veel te wensen laat is extra hulp voor het kinderhuis noodzakelijk.

De tocht wordt georganiseerd door de stichting sponsorfietstocht.nl, de baten worden rechtstreeks doorgegeven aan het kinderhuis. De stichting sponsorfietstocht.nl bestaat uit vrijwilligers die werken zonder financiële vergoeding, alle verzamelde financiën gaan dus naar het goede doel.

www.sponsorfietstocht.nl

qs86jcgGPD5e55-6_oF0rGdBwKdK4NDDiq1BTa9_Cn8

 


Klassieke trajecten, teamwork en steile cols: dat is de Tour for Life….

Een loodzware, achtdaagse wielertocht voor Artsen zonder Grenzen.
In 2010 vindt de tweede Tour for Life plaats, van 29 augustus t/m 5 september. Ploegen, bestaande uit zes tot negen renners, rijden acht loodzware etappes over vele cols van Italië naar Nederland, langs klassieke routes, zo’n 150 kilometer per dag. Dwars door de Alpen, Vogezen, Ardennen en het Limburgse heuvelland. In totaal bedwingen de renners ruim 15.000 hoogtemeters en honderden kilometers.

Prestatie van levensbelang
Elke ploeg brengt minstens 15.000 euro sponsorgeld in. Met het sponsorbedrag van één ploeg verleent Artsen zonder Grenzen meer dan 3.500 slachtoffers direct medische noodhulp.

Meld je aan!
Kijk voor meer informatie op www.tourforlife.nl

 

tourforlife-AZG