Sponsoring

Stichting Biketeam.nl

Na een lange voorbereiding is stichting Biketeam.nl in 2007 officieel opgericht. Voorlopig zal het team bestaan uit de volgende renners: Bram Rood, Henk van Vuure, Thomas van Regenmortel als elite mountainbikers. Als junior Thijs Bogaards en bij de nieuwelingen komen Robbert de Nijs, Sven Broekaart, Roy Beukers en Jesper Slik aan het vertrek voor Biketeam.nl.

Oktober 2007 is een stichting opgericht met als doel talentvolle Noord-Hollandse mountainbikers de gelegenheid te geven zich te ontwikkelen tot mountainbikers van boven gemiddeld niveau te weten: Stichting Biketeam.nl
De reden hiervoor is dat er bij diverse verenigingen in Noord-Holland veel talentvolle mountainbikers rijden, die binnen hun vereniging te weinig professionele aanpak en ondersteuning krijgen om zich maximaal te kunnen ontwikkelen.

De oorzaak hiervan is dat er vaak te weinig financiële middelen binnen een vereniging beschikbaar zijn om enkele toprijders in hun ontwikkeling te kunnen ondersteunen. De verenigingen concentreren zich veelal op breedtesport. Hierdoor krijgen de echte talenten te weinig kans zich te ontwikkelen.

2011
Nadat 2011 het laatste jaar was voor het Biketeam.nl als opleidingsploeg, is er voor 2015 een doorstart als strandteam! Het nieuwe Milremo-Beukers Biketeam is een mix van 6 jonge talenten en ervaren renners die niet alleen op jacht gaan naar mooie prestaties, maar ook door feedback te geven aan de sponsoren, als testteam zal fungeren. Voor specifieke wedstrijden kan het team uitgebreid worden met gastrenners.

De hoofdsponsoren voor seizoen 2014/2015 zijn Milremo (custom fietskleding) en Beukers (Bike Centre). Het team gaat rijden op Storm fietsen en verder zijn we natuurlijk ook erg blij met de ondersteuning van Shimano, Pro, Bell, Pearl Izumi, Elite, Ogio, SIS en Vittoria!3
4

Een paar van de strandmannen…

Strandraces zijn populair onder de renners van Beukers Bike Centre! In de winterperiode wordt er dan ook volop getraind en worden er veel zanderige kilometers gemaakt. Soms met het gevoel dat het harder gaat in de training dan in de wedstrijd….Ook jij mag natuurlijk gewoon aansluiten, houd onze site in de gaten voor de data….


Een paar van de strandmannen...

Bouwbedrijf Sinnige- Beukers Tweewielers

Dat waren nog eens tijden….Hier op de foto een podium vol renners uit de Sinnige-Beukers ploeg na de ronde van het Zand…..


6

Beukers-de Watersnip renners…

Nog eentje uit de oude doos….Let vooral ook op de klassieke tijdritfiets en baseballcaps! Ze zijn bijna weer hot…..


7

Een 1,2,3tje in Aalsmeer..

Het hele podium vol met renners uit de Beukers-Old Inn formatie! In die tijd waren er ook al aardig wat successen….


8

De eerste Beukers wielerploeg….

Zeer succesvol was de wielerploeg in de tachtiger jaren…Er waren oa successen in de Tour de Scagha en de vele recreantenwedstrijden in de kop van Noord-Holland….


9

Niet alleen maar tweewielers….

Met voetballende broer Rick, kon Marcel natuurlijk niet om sponsoring van zijn voetbalteam heen….Inmiddels is Rick helemaal op de fietstour (kan ook niet anders…), rijdt zelfs elke week op het parcours in Schoorl en “kijkt” hij voornamelijk naar voetbal….


10

Uit de oude doos…..

Al vanaf het vroege begin (nog in de tijd van de hobbyartikelen en de bloemenverkoop..) reed er een gesponserde ploeg rond. Op deze foto staan de renners van de Discomarkt-Hobbyshopformatie in 1983…


Uit de oude doos.....