Team Beukers Bike Centre

Marcel en Monique Beukers

Marcel en Monique Beukers

Leuk dat je bij ons op de site kijkt! Op deze pagina kun je alvast een beetje kennismaken met ons Beukers Bike Centre team, al zien we je natuurlijk graag "live" bij ons in de winkel.

Toen we zo'n 30 jaar geleden startten, konden wij natuurlijk ook niet weten dat we nu met een leuk, sportief team in de winkel samenwerken!

Stuk voor stuk toppers en dat is maar goed ook want dan kunnen we met een gerust hart zelf ook eens een stukje fietsen. ;-)..

Want dat doen we, net als jij, ook graag. Monique wat meer op de MTB en met haar "dames" groepje, en Marcel op de racefiets, MTB of op de tijdritfiets.

Inmiddels zijn ook onze kinderen Roy en Lynn (al vindt die paardrijden ook heel leuk!) besmet met het "fietsvirus" en  fietsen we tijdens vakanties ook lekker met zijn viertjes.

Omdat we er zelf zoveel plezier aan beleven, zullen we er alles aan doen om jou ook te laten genieten door een ruim assortiment fietsen, kleding en accessoires aan te bieden.

Dit proberen we te combineren met een snelle en professionele werkplaats, maar ook met een goede service en natuurlijk top medewerkers!

Nog veel plezier bij ons op de site en graag tot ziens in de winkel!

 

Johan Beukers

Johan Beukers

En ik ben dan dus Opa Johan.. Ook al bijna 30 jaar te vinden in de winkel, al kun je me de laatste tijd ook tegenkomen op Texel, waar ik graag een tourtje op de E-Bike maak met mijn vrouw Rita. Ik probeer de "jeugd" zoveel mogelijk bij te staan met hand- en spandiensten, je kent het wel : ramen lappen, fietsen ophalen en brengen, vuilnisbak aan de weg zetten etc... :-). Nu ik iets meer tijd heb, ontdek ik nu ook zelf hoe leuk fietsen eigenlijk is!

Arno Vos

Arno Vos

Hallo, Ik ben Arno Vos en van het jaar 1971. Ik ben getrouwd met Maddy ,heb twee dochters, Joeba en Vita, en woon in Heerhugowaard. Ik werk sinds januari 2008 bij Beukers en vind dat ik erg bevoorrecht ben dat ik hier mag werken. Niet alleen omdat het hele mooie winkel is, maar ook omdat ik veel te leuke collega’s heb. Deze kan je ook op de site vinden dan zie je wat ik bedoel. Voordat ik bij Beukers kwam, werkte ik in een drukkerij. Daar was ik de technische dienst en tevens offset/digitale drukker. Ik had het hier ook erg naar mijn zin, maar deze drukkerij staat in Diemen en het reizen ging mij steeds meer tegenstaan. Ik was dus op zoek naar werk dichter bij huis en tijdens deze zoektocht belandde ik bij Beukers in Petten…een stuk dichter bij huis! Ik ga nu regelmatig ipv met de auto, op de fiets naar mijn werk. Toen ik bij Beukers kwam werken dacht ik dat ik leuk kon fietsen maar de titel “Pannenkoek” zat al snel in mijn schoenen. Mijn huidige hobby is mountainbiken en dat doe ik elke zondagochtend. Ik probeer minimaal 2 keer in de week op mijn cyclocrosser naar mijn werk te fietsen in de hoop zo een beetje in conditie te blijven. Hiervoor heb ik aan rugby gedaan. Ook een hele gave sport! Veel meer kan ik er niet van maken maar als je meer over mij te weten wilt komen kan je een kijkje in de werkplaats nemen en het vragen!

Hans Besteman

Hans Besteman

Ik ben Hans, en werk sinds mijn 43e jaar (mei 2008) bij Beukers Bike Centre. Ik ben vanaf mijn 18e tot mijn 28e jaar al in de fietsen branche werkzaam geweest. Hierna heb ik 15 jaar als hovenier gewerkt, waarin ook een paar jaar als eigen baas. Vanaf mijn 9e jaar zit ik al op de fiets en heb 15 jaar lang wedstrijden gekoerst. Door een aangeboren hartafwijking moest ik noodgedwongen in 2008 mijn sport en eigen bedrijf beeindigen. Nu werk ik met veel plezier in Petten waar mijn functie zowel de winkel als werkplaats bestrijkt.

Rick Beukers

Rick Beukers

Hallo, ik ben Rick de broer van Marcel en vanaf 13 oktober 2005 werkzaam bij Beukers Bike Centre. Ik woon op 150 meter van de winkel, ben getrouwd en heb twee dochters. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn naast de verkoop en winkel beheer ook het onderhouden van de website. Hiervoor ben ik ongeveer 16 jaar als tegelzetter werkzaam geweest. Mijn hobby's zijn naast de optredens van de Beach Blues Brothers met mijn neef Marc uiteraard mijn Cannondale racefiets en Storm mountainbike.

Anja Brugman

Anja Brugman Hallo ik ben Anja, ben getrouwd en heb een volwassen dochter en zoon. Ik ben in 1991 bij de fam. Beukers in de huishouding begonnen, en werk sinds 2001 partime in de winkel. Mijn hobby's zijn volleybal en toerfietsen op mijn Koga Miyata Confidence. We fietsen samen met mijn man veel in onze vrije tijd en met vakantie. Ook hopen we samen met vrienden volgend jaar een rondje Bodensee te fietsen.

Wesley Damiaans

Wesley Damiaans

Nieuw in 'Team-Beukers': Wesley.

Wesley is al jaren actief op de racefiets, mountainbike en op de cyclocrosser.. En nu ook bij ons in de werkplaats!

Roy Beukers

Roy Beukers

Werkzaam bij Beukers Bike Centre sinds 1994 😉 Mede-eigenaar sinds 2022

Lynn Beukers

lynn Ik ben de dochter van Marcel en Monique, maar dat ziet iedereen altijd wel 😉 Als bijbaantje ging ik in 2017 op zaterdagmiddag in de winkel werken en dat werd al snel een volledige zaterdag en ook de vakanties. Nadat ik mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb afgerond ben ik voor 3 dagen in de week bij een schoonheidssalon in Alkmaar gaan werken, maar ook nog steeds anderhalve dag in Petten. Zelf rij ik meer paard dan dat ik fiets, maar zomers kom je mij misschien wel eens tegen op de mountainbike!