Polar FT1 en FT2, de eerste stap naar je hartslaggebaseerde training

  • -

 
De FT2 en FT1 van Polar zijn perfect voor de eerste stap naar hartslaggebaseerde training. Door binnen de automatisch bepaalde (FT2) of handmatig ingegeven (FT1) hartslagzone te sporten, helpen deze trainingscomputers recreatieve sporters hun conditie te verbeteren. Wordt er onder of boven de hartslagzone gesport, dan krijgt de sporter een seintje (visueel en akoestisch) om een stapje terug te doen of een extra stapje bij te zetten. De HeartTouch-functie – bediening van de trainingscomputer zonder de knop te hoeven indrukken – maken het trainen nog eenvoudiger. Door de trainingscomputer naar de borstband te brengen, kunnen verschillende trainingsgegevens worden afgelezen. Na elke training geven de FT2 en FT1 een samenvatting van de training.

Nieuwe look en feel
De FT2 en FT1 van Polar hebben een nieuwe look en feel. Het aantrekkelijke design verleidt actieve mensen om te gaan sporten wanneer ze de motivatie het hardst nodig hebben. Deze nieuwe trainingscomputers beschikken over alle basis hartslagfuncties die recreatieve sporters helpen hun lichaam beter te begrijpen. Alle trainingsgegevens worden getoond op een groot en eenvoudig af te lezen display met grote cijfers. Door middel van slechts één knop is de zowel de FT2 als de FT1 eenvoudig te bedienen. 
Natuurlijk zijn beide modellen incl. gecodeerde borstband bij ons verkrijgbaar voor de vaste lage Beukersprijs van €46,95 (FT1) en €55,95 (FT2).