Shimano S-PHYRE AURORA Limited

  Schoenen en brillen gemaakt voor diegenen die zowel schoonheid als snelheid verlangen. Vandaag lanceert Shimano de Limited Edition S-Phyre Aurora schoenen en brillen!

  De nieuwe S-PHYRE Aurora-reeks ontleent zijn naam aan één van de meest majestueuze fenomenen van de natuur en heeft een aantal kenmerken gemeen met zijn naamgenoot Aurora Borealis, het noorderlicht. Namelijk een zeldzaam en magisch kleurenspel dat iedereen die het ziet fascineert!

  Slechts 700 paar van de nieuwe Aurora S-PHYRE RC9-schoen zullen beschikbaar komen in Europa,. Dit is inclusief de zeven paar die schitterden aan de voeten van Team Jumbo-Visma tijdens de Tour Down Under van dit jaar.

  Shimano S-Sphyre Limited Aurora

  De nieuwe Aurora S-PHYRE RC9-schoen heeft precies hetzelfde hoogwaardige DNA als de huidige zwarte, blauwe en groene S-PHYRE RC9-ontwerpen, alleen uitgevoerd met een glinsterend blauw, paars en turquoise synthetisch microvezelleer bovendeel, uit één stuk, dat van kleur lijkt te veranderen wanneer licht op de schoen reflecteert.

  S Phyre nieuw
  Complementair aan de Aurora S-PHYRE RC9-schoenen zijn de Aurora S-PHYRE R-fietsbrillen. Deze brillen kenmerken zich door de brede, uit één stuk bestaande optimaal gepolariseerde polycarbonaat lenzen (PL) en het ultralichte frame. Deze bril heeft hetzelfde glinsterende blauw, paars en turquoise kleurenschema om de limited edition Aurora-look af te maken.

  Vanaf eind februari verkrijgbaar bij ons in Petten. Nu alvast reserveren? Neem dan Contact met ons op

  025sm

  p-sh-rc9 p-sh-rc901_aurora-s