Meer dan alleen schoenen.. Shimano S-PHYRE Kleding!

  S-PHYRE is meer dan alleen de hoogste kwaliteit schoenen... De Shimano S-PHYRE kledinglijn! Nu verkrijgbaar bij een zeer klein aantal geselecteerde dealers, waarvan wij er natuurlijk één zijn!

  S-PHYRE-kleding: Think Fast

  Think Fast. Deze twee woorden defniëren Shimano’s benadering en belofte van het nieuwe S-PHYRE. De geweldige S-PHYRE schoenen (RC9 en XC9) hebben we natuurlijk al een tijdje in beperkte oplage op voorraad, en nu is er nóg iets nieuws: S-PHYRE kleding. Ontwikkeld met technologische voordelen die alleen Shimano kan bedenken. Wil je sneller zijn dan je concurrentie? Met S-PHYRE lukt je dat zeker.

  Je wil op de fiets geen kracht verliezen door minder aerodynamica, frictie of oververhitting. S-PHYRE is ontwikkeld om deze verliezen te beperken, met dank aan nieuwe technologieën van Shimano. S-PHYRE kleding bestaat uit: racing skin suits, shirts met korte mouwen, bib shorts, handschoenen en sokken.

  Shimano S Phyre Kleding
  Je kunt dit wielerseizoen ook bijna niet om de kleding heen: Ook de renners van Team LottoNL-Jumbo kiezen voor S-PHYRE. Wil je meer weten over de XC9 en RC9 schoenen en sokken? Lees dan ons eerdere bericht. Wil je meer weten of de Shimano S-PHYRE Kleding passen? Kom dan bij ons langs in de winkel.

  Lees hier alles over de nieuwe kleding: Bikegear.cc/nl/Shimano-S-Phyre-Clothing

  Shimano Sphyre kleding lotto jumbo

  2016_2_2_Shimano_S_Phyre_B_95 P_700px