De nieuwe Shimano S-PHYRE RC902 raceschoen!

  01-09-2020 – 17:00

  De S-PHYRE raceschoen van Shimano is voor degene die de rest willen overtreffen en sinds de introductie in 2017 zijn er al talloze overwinningen op ‘s werelds hoogste niveau mee gereden. Maar ook bij de fanatieke amateur staat deze schoen ondertussen bekend als een echte top schoen. En er komt nu een nieuwe versie! De Shimano S-PHYRE RC902 tilt prestaties van wereldklasse naar een nóg hoger niveau.

  Shimano Sphyre raceschoen (rc902)

  Misschien was dit wel het geheim van Wout van Aert😉 Want hij kwam met de nieuwe RC902 als eerste over de finishlijn van Milaan-San Remo én Strade Bianche 2020. Op elk detail van de Shimano S-PHYRE RC902 is gelet. Zo zijn de ‘heel-pads’ nu verwisselbaar, is de voorkant van de schoen gemaakt van verstevigd mesh en wordt er gebruik gemaakt van het nieuwste boa systeem om de schoenen mee vast te maken.

  Strade Bianche 2020 - van Aert - Shimano S-Phyre

  Milano Sanremo 2020 Wout van Aert- S-Phyre
  Halverwege oktober kunnen jullie de eerste schoenen bij ons in de winkel verwachten en zoals het er nu naar uit ziet vanaf november zijn de schoenen volop leverbaar. Als eerste met de nieuwe S-Phyre over de weg op? Bestel de raceschoen dan via het contact formulier of kom langs in de winkel.

  In de tussentijd kunnen we alvast genieten van onderstaande foto’s:

  Shimano S-Phyre Wit nieuw
  S-Phyre zwart
  Shimano S-Phyre RC902 RoodRood! De nieuwe S-Phyre kleur

  Shimano S-Phyre 2020 Blauw
  Shimano S-Phyre RC902 Zwart
  Sphyre rc902 rood
  Sphyre wit