S-PHYRE! De nieuwe toplijn van Shimano nu in de winkel!

  S-PHYRE, meer dan alleen schoenen. Lees hier de update van 17-01-2017: S-PHYRE Kleding.

  Ze zijn er!! De nieuwe S-PHYRE schoenen van Shimano!

  S-PHYRE  is de nieuwe toplijn van Shimano met de ambitie om de beste technologische oplossingen te bedenken in de fietsindustrie. S-PHYRE heeft één doel: de krachtoverbrenging maximaliseren en efficiënt gebruik maken van de verbanden tussen de fiets, schoenen en de beweging van de renner. Niet zomaar een paar fietsschoenen dus. Lees hieronder alles over deze nieuwe ‘juweeltjes’…

  Wil je als eerste met deze topschoen aan je voeten rijden? Er zijn een beperkt aantal kleuren en maten binnengekomen, dus misschien zit jouw maat er bij. Ze staan bij onze mannen in ieder geval al op de verlanglijst😉 We zijn er zeker van dat je ze fantastisch gaat vinden!

   Shimano S Phyre
  Shimano_S-PHYRE_black_shoe_700px


  Shimano S-PHYRE: RC9 schoen

  De S-PHYRE RC9 schoen is de topschoen van dit concept en is in 2016 uitgebreid getest door Team Giant-Alpecin. De eendelige buitenkant is gemaakt van soepel, stretchbestendig en zeer ademend Teijin Avail microfiber synthetisch leer, met geperforeerde ventilatieopeningen en past om de voet zoals een handschoen om de hand. Het sluitmechanisme bestaat uit twee onafhankelijke BOA IP1’s met draadveter om snelle en nauwkeurige aanpassingen mogelijk te maken. Het gewicht is 232g en de schoen heeft een ultra- stijve carbon zool. Verkrijgbaar in blauw, zwart , wit en geel van maat 36-48.

  SPHYRE


  Shimano S-PHYRE: XC9

  De XC9 combineert de voordelen van een wegschoen, met maximale krachtoverbrenging, met de robuuste kwaliteiten die nodig zijn voor off-road. De zool minimaliseert het gewicht to 325g (maat 42) en biedt meer tractie op ruig terrein met SPD-pedalen. Asymmetrisch gepositioneerde studs geven je grip en samen met de optionele 18mm spikes is de XC9 de winnende combinatie in extreme omstandigheden. Zoals het er op dit moment naar uit ziet leverbaar in het eerste kwartaal van 2017, maar het kan ook eerder of later zijn……. Nog heel even geduld dus!

  SH-XC900-SB_03(処理あり)

  Limited Edition

  Slechts verkrijgbaar in een zeer beperkt aantal fietsenwinkels, maar natuurlijk wel in Petten! Versla je competitie in stijl met de zwarte limited edition S-PHYRE schoenen. RC9 & XC9; Race en Mountainbike. Verwachtte leverdatum: Eind Februari

  S-PHYRE_black_700px

  S-PHYRE sokken

  S-PHYRE lange sokken maken deel uit van het systeem, samen met de nieuwe S-PHYRE RC9 en XC9 schoenen, om de krachtoverdracht te verbeteren. S-PHYRE sokken zijn ontworpen met thermoregulerende ventilatie, een anatomisch voorgevormde constructie, met een extra lange manchet die gegarandeerd niet afzakt, en ze zien er ook geweldig uit. En jij dacht dat een sok gewoon een sok was, toch? Bij elk paar S-PHYRE schoenen zitten deze sokken inbegrepen, the perfect match!

  S-Phyre_socks_700px