SPECTACULAIRE MTB VAKANTIE IN DE ZWITSERSE ALPEN…

  • -

Deze mountainbike vakanties zijn opgezet door mountainbikers, voor mountainbikers die willen genieten van een geheel verzorgde mountainbike vakantie in de Alpen of comfortabele self catered accommodatie.

Het Zwitserse bergdorp Verbier is gelegen op een zonovergoten plateau met uitzichten over de Grand Combin en Mont Blanc bergketens. De hele regio die bekend staat als de “Val de Bagnes” en “Les Quatre Vallees” beschikt over een eindeloos netwerk van paden en singletracks. In combinatie met het spectaculaire “Verbier Bikepark” en een uitgebreid liftsysteem, dat toegang geeft tot paden die geschikt zijn voor ieder niveau, is Verbier het onbetwiste mountainbike paradijs van de Zwitserse Alpen en de perfecte uitvalsbasis van deze mountainbike vakanties.

Met honderden kilometers gevarieerde singletracks biedt de omgeving elke dag een nieuwe uitdaging voor cross-country, freeride en downhill liefhebbers. Gecombineerd met het uitgebreide liftsysteem dat tot in de verre omtrek voor mountainbikers toegankelijk is maakt dit Verbier tot een perfecte bestemming voor mountainbikers van ieder nivo.

Spreekt een mountainbike vakantie in de Alpen je aan neem dan  contact met info@sportstravelcompany.com  op en bekijk de overige info op de website: www.mountainbikeholidays.net , klik even op het Nederlandse vlaggetje…