Start met Fiets-Fit is de landelijke actie die op 8 september begint bij Beukers Bike Centre!

  • -

Start met Fiets-Fit is de landelijke actie die op 8 september  begint bij Beukers Bike Centre. Start met Fiets-Fit biedt u de mogelijkheid zes weken lang kennis te maken met mountainbiken.

Tijdens de cursus Start met Fiets-Fit werkt u samen met andere (weer) beginnende sporters zes zaterdagochtenden aan uw conditie, MTB-vaardigheden en -behendigheid. Aan het eind van de cursus wordt gezamenlijk afgesloten met het rijden van een NTFU-mountainbiketocht.

Om aan Start met Fiets-Fit mee te kunnen doen hoeft u geen goede conditie te hebben en geen goede mountainbiker te zijn. Start met Fiets-Fit biedt u juist de mogelijkheid om op een gezellige, ontspannen manier en onder goede begeleiding uw conditie te verbeteren en uw mountainbikevaardigheden eigen te maken.

Landelijk wordt op 8 september op bijna 60 plekken gestart met Start met Fiets-Fit. In Petten wordt er gestart bij Beukers Bike Centre,  aan de Ir. Van der Banstraat 14. Voor maar € 30,-  krijgt u zes weken training onder begeleiding van een goede MTB instructeur, neemt u gratis deel aan de afsluitende mountainbiketocht georganiseerd door een fietsvereniging van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), ontvangt u het jaaroverzicht van alle toertochten in Nederland: het ToerfietsEvenementenProgramma, drie keer het fietsblad Fietssport Magazine, bent u van 1 september 2007 t/m 1 maart 2008 lid van de NTFU en is uw fiets verzekerd tegen schade bij een ongeval of valpartij.

Zin om mee te doen? Meldt u dan aan op www.startmetfiets-fit.nl en geef Beukers Bike Centre op als startplaats. Heeft u geen mountainbike? Beukers Bike Centre kan u adviseren in de aanschaf of allicht de huur van een mountainbike. Vraag vrijblijvend om  advies!