Storm Moana – Subaru BeachBattle Editie!

  Beukers Bike Centre x Storm Bikes x Subaru BeachBattle = Een hele snelle strandbike! 😉

  Speciaal voor de 5e editie van de Subaru BeachBattle hebben we deze prachtige Special Edition van de Moana opgebouwd. De Subaru BeachBattle is een spectaculaire strandrace in Wijk aan Zee, waar het parcours op het strand diverse uitdagingen heeft. Zoals bijvoorbeeld de 18% steile ‘Muur van WaZ’ en veel zacht zand. En dat is precies waar deze beachbike voor gemaakt is.

  De onderdelen:

  • Storm Moana Carbon Frame + Vork; De betekenis van Moana is: ‘Oceaan/ Diepe zee’ in het Maori en Hawaiiaans. En langs de kust is precies waar dit Storm strandframe het beste tot zijn recht komt! | Lees hier alles over de Moana
  • Storm 4-Shore Carbon Wielset; Door deze brede velgen kom je nog makkelijker door de zachste stukken. En door de ideale hoogte en Schwalbe G-One Speed banden zijn dit zonder twijfel de snelste strandwielen | Lees hier meer over 4-Shore
  • Drivetrain; Shimano XT shifters en derailleur gecombineerd met een Rotor crankstel. 1 blad voor en 11 versnellingen achter. Het ovale kettingblad zorgt er voor dat het ‘dode punt’ in de trapbeweging wordt opgevangen.

  En nog veel meer, zoals bijvoorbeeld het carbon beachstuur. In het kort: Een hele snelle strandfiets!

  Een custom kleur? Ook dat kan!

  De Moana kan je, net als onze andere strandframes, volledig custom op laten bouwen met de onderdelen die jij wilt. En bovendien is de Storm Moana beschikbaar in vele verschillende kleurencombinaties.

  Wil je meer informatie over deze of andere strandfietsen? Of de BeachBattle Bike in het echt zien? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel!

  Storm Moana Groen, BeachBattle

  Storm BeachBattle Editie