Ben jij al klaar voor het strandseizoen? Storm Moana & Makani!

  We hebben dit jaar weer een paar hele mooie updates in onze strandbike reeks. Naast de supersnelle Kohilo en de betaalbare Nalu, is dit jaar een nieuwe telg aan de Storm strandfamilie toegevoegd, de Moana!

  Maar ook de aluminium Makani is vernieuwd, hieronder lees je alles over de Moana en Makani:

  Storm Moana

  Maak kennis met de evolutie van de Buran Beach… De Storm Moana, onze nieuwe carbon strandtopper!

  Het nieuwe strandframe is niet alleen lichter geworden, maar levert vooral bij elke trap nog net iets meer rendement. De stijfheid rond het bracketgedeelte van het frame is flink verbeterd, wat zorgt voor minder krachtverlies met aanzetten en dus gaat accelereren nog makkelijker. En dat ga je merken in het mulle zand!

  Toen we de Moana vonden zat hier nog dezelfde voorvork in als de Buran, oude liefde roest niet, maar het werd toch echt tijd voor verbetering! Daarom is de Storm Moana uitgerust met een nieuwe aerodynamische, volledig carbon voorvork, die perfect aansluit op het tapered balhoofd. Natuurlijk is de vaste voorvork in kleur mee gelakt, worden de schakelkabels door de buizen heen gemonteerd waardoor de fiets er niet alleen erg “clean” uitziet, maar zout en zand ook minder invloed hebben. Meer informatie vindt je op de Moana Pagina

  De allereerste Storm Moana houden we zoals ze is aangespoeld, verroest na een lange tocht op de oceaan is ze nu dus te bewonderen bij ons in de winkel. Maar voor de echte hoge snelheden op het strand staan alle nieuwe Moana’s natuurlijk strak in de lak, klaar voor alle weersomstandigheden. Rust roest!

  Alles over de Storm Moana en nog veel meer foto’s staan op: www.StormBikes.nl/Moana

  Storm Makani

  strandfiets

  Naast de compleet nieuwe Moana is ook de Storm Makani onder handen genomen, en nog sneller geworden. De Makani heeft de schakelkabels binnendoor lopen, wat zorgt voor betere schakelprestaties in zware omstandigheden en is onder andere lichter dan zijn broertje de Nalu. Voor seizoen 2016/2017 is deze aluminium strandtopper uitgerust met een nieuwe aerodynamische en volledige carbon voorvork, die perfect aansluit op het tapered balhoofd. Ook heeft de standaard afmontage voor een complete fiets een flinke upgrade gehad (oa een Rotor crankstel). Bovendien is de Makani vanaf nu beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleurencombinaties!

  Makani kleuren

  Alles over de Storm Makani staat op: www.StormBikes.nl/Storm-Makani