Strandtrainingen Egmond Pier Egmond

  Afgelopen seizoen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor AGU-EPE! Er wordt vertrokken vanuit Petten om rustig over het strand naar Egmond te fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te rijden.
  Ook dit jaar gaan we dat weer doen, al komt het op de zondagen niet erg goed uit wat de waterstand betreft. In de middag is het bij goed weer op zondag vaak wat te druk om met een grote groep het strand op te gaan en ook zijn er steeds meer toertochten en wedstrijden op het strand in de periode voor EPE. Deze combi zorgt er voor dat het nog een behoorlijke puzzel was om data en tijden te prikken. Maar wil je het materiaal en de benen nog een keer testen? Sluit dan aan op:

  Strandtrainingen Egmond Pier Egmond:

  Zondag 20 december 13.00 uur
  Vrijdag 25 december (1e kerstdag) 9.00 uur
  Donderdag 31 december (oudejaarsdag) 13.00 uur

  Het vertrek van alle trainingen is bij ons voor de deur (Ir. van den Banstraat 14, Petten) en iedereen kan aansluiten, zowel strandtoppers als tobbers! :-) Bij grote opkomst gaan we de groepen opdelen in verschillenden niveaus: Rookies, Experienced & Experts. Heb je onderweg vragen over de bandenspanning, strandopgangen etc.? Ons personeel en de mannen van Biketeam.nl​ verdelen zich over de groepen en kunnen (bijna) al je vragen beantwoorden!

  Deelname is gratis!

  Ga je mee? We zouden het leuk vinden als je je aanmeld via de CycleWE app, zodat we weten op hoeveel renners & rensters we kunnen rekenen. Dat gaat als volgt:

  • Download de CycleWE app of registreer je via de CycleWE  website
  • Zoek de rit ‘E-P-E Strandtraining 1, 2 of 3
  • En meld je aan door te klikken op ‘Fiets mee’

  Ben je al actief op CycleWE? Nodig ook je vrienden uit om samen met hen mee te fietsen!

  Egmond Pier Egmond Training EPE strandtraining beukers