Strandtrainingen voor Egmond-Pier-Egmond 2020

  (15-10-2019)

  Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor Egmond-Pier-Egmond!

  Ook dit jaar gaan we dat weer doen, samen vanuit Petten rustig over het strand naar Egmond fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te rijden. Om data en (ge)tijden te prikken valt meestal niet mee, en ook  dit jaar was het niet anders :-) . In de middag is het bij goed weer op zondag vaak wat te druk om met een grote groep het strand op te gaan en ook zijn er toertochten en wedstrijden op het strand in de periode voor EPE.

  Uiteindelijk zijn het 3 trainingen geworden, nieuw dit jaar is een “mul zand” training op het strand van Petten. Hoe fiets je nu het beste door het losse zand en dus komen de strand op- en afgangen aan bod! Ook gratis deelname aan deze training, maar  aanmelden is wel gewenst. Dit kun je doen via info@beukersbikecentre.nl, onder vermelding van je naam.

  Voor de andere 2 “normale” trainingen is aanmelden niet nodig.

  Dus wil je het materiaal en de benen nog een keer testen? Sluit dan aan op:

  Strandtrainingen Egmond Pier Egmond:

  Zaterdag 7 december                                       9.00 uur  (“Mul Zand” Training strand Petten)

  Woensdag 25 december (1e Kerstdag!)    9.00 uur (vanuit Petten naar Egmond om EPE te rijden)

  Zaterdag    28 december                                 9.00 uur (vanuit Petten naar Egmond om EPE te rijden)

  Het vertrek van alle 3 de trainingen is bij ons voor de deur (Ir. van den Banstraat 14, Petten) en iedereen kan aansluiten, zowel strandtoppers als tobbers! Bij grote opkomst gaan we de groepen opdelen in verschillende niveaus: Rookies, Experienced & Experts. Heb je onderweg vragen over de bandenspanning, strandopgangen etc.? Ons personeel en de mannen van het Beukers-Milremo strandteam​ verdelen zich over de groepen en kunnen (bijna) al je vragen beantwoorden.

  Deelname is gratis!

  Meer weten over Egmond-Pier-Egmond? Klik dan hier!

  img_6916-1024x1024

  strandtraining