Test én Beleef het elektrisch fietsen deze zaterdag (11 mei)!

  • -

In samenwerking met de Bovag Elektrische Wielerploeg kan er aanstaande zaterdag 11 mei van 9 tot 17 uur volop worden gefietst worden op vele top E-bikes! En zo kan je dus de verschillende manieren en systemen van ondersteuning zelf te proberen.

Niels Hansen, manager BOVAG Fietsbedrijven: “Met hun kennis en expertise op het gebied van e-bikes bieden BOVAG-fietsbedrijven zoals Beukers Bike Centre de beste ondersteuning bij het fietsen. Niet voor niets wordt het overgrote deel van de nieuwe elektrische fietsen via de vakhandel verkocht. Deskundig advies is van het grootste belang en vanuit BOVAG gaan het we het niveau van de aangesloten fietsspecialisten nog verder verhogen.” De E-Bike is inmiddels niet alleen meer een ‘bike’ voor senioren. Ook jonge gezinnen maken er met veel plezier gebruik van.

Natuurlijk kan je bij ons elke dag langs komen voor een korte testrit, maar voor een uitgebreide testrit op een elektrische fiets ben je morgen (zaterdag 11 mei van 9 tot 17 uur) van harte welkom bij ons in de winkel!

Bekijk hieronder de video: