Test vrijblijvend de Bryton Rider 50….

  • -

De populaire Bryton Rider50T is een veelzijdige en complete GPS fietscomputer. De innovatieve vormgeving en de functionaliteit helpen u bij het ontwikkelen van een uitgebalanceerd trainingsprogramma. De Rider 50T is voorzien van een display dat ook in de volle zon goed afleesbaar is zodat u ook onder extreme omstandigheden de basismap en de rijrichting goed kunt herkennen.
Het ingebouwde 2 GB Flashgeheugen en de meegeleverde microSD geheugenkaart bieden de mogelijkheid om extra kaarten te installeren en GPS track gegevens op te slaan. De gegevens kunnen eenvoudig via de Knock Knock™ functie met andere Rider 50’s worden uitgewisseld.
Bovendien word er bij dit pakket optioneel een cadence sensor en hartslagband geleverd om je trainingen nog uitgebreider te analyseren. Ook behoort standaard een Benelux en Europa kaart tot de uitrusting. Bryton Sport.com helpt u om uw motivatie te behouden, uw prestaties wereldwijd te vergelijken met andere sporters en contact te onderhouden via internet. U kunt de gegevens van uw Rider 50T direct uploaden, analyseren, uw vorderingen controleren en nog veel meer. Neem het op tegen vrienden, ontdek nieuwe wegen of onderzoek de vrije natuur.

Deze Bryton is vanaf nu bij ons vrijblijvend te testen…..Heb je intresse meld dit dan even van tevoren en maak een proefrit. Kijk hier voor meer informatie over dit model.