Test zelf de Wahoo KICKR BIKE op het Beukers Bike Weekend!

  (6-11-2019)

  Ook op de show 16&17 november, misschien wel de meest geavanceerde “smart Bike” van dit moment: de Wahoo KICKR BIKE!

  De KICKR BIKE is het resultaat van de jarenlange ontwikkeling van het hele KICKR ecosysteem. Net als alle andere Wahoo producten is de KICKR BIKE ontworpen voor eenvoud, een superieur rijgevoel, uitgebreide verbindingsmogelijkheden en maximale personalisatie voor de fanatieke fietsers die alleen het beste willen. De KICKR BIKE is ontworpen voor iedereen die het allerbeste wil voor indoor training.

  schermafbeelding-2019-11-06-om-11-24-53

  De nieuwste telg van de KICKR familie combineert het rijgevoel van de KICKR-trainers met innovaties zoals een geïntegreerde KICKR CLIMB. De voor- en achterremmen stellen de rijders in staat om hun snelheid onder controle te houden, net zoals ze dat op de weg zouden doen. De KICKR BIKE’s gepatenteerde “schakelaars” kunnen eenvoudig worden ingesteld om zeven verschillende aangepaste schakel configuraties van Shimano, SRAM en Campagnolo na te bootsen. Bovendien kunnen gebruikers hun voorste en achterste tandwielen eenvoudig aanpassen zodat deze passen bij hun normale wegfiets. Met algoritmes kunnen de pedalen zelfs een realistisch schakel gevoel geven. Door al deze opties en mogelijkheden vervaagt de grens tussen binnentraining en ritten op de weg.

  Wahoo app
  Met de Wahoo app bouw je de KICKR BIKE eenvoudig op. Je bent binnen tien minuten klaar met stap-voor-stap instructies met duidelijke plaatjes en video’s die de gebruiker door het opzet proces heen leiden.
  schermafbeelding-2019-11-06-om-11-26-14 schermafbeelding-2019-11-06-om-11-25-42

  Afstellen op maat
  Net als bij de opbouw wordt ook de fit van de fiets met behulp van de Wahoo App geregeld voor precisie en gemak. Binnen de Wahoo App kunnen gebruikers een foto van hun racefiets uploaden en de maten van lichaamsdelen invoeren om de juiste fit te bepalen. Ook is het mogelijk de  metingen van professionele fitsystemen zoals RETUL en GURU te importeren om de vijf contactpunten van de KICKR BIKE aan te passen en zo direct een goede fit te genereren. Zo verandert de opbouwtijd al snel in trainingstijd.

  Op vijf verschillende plekken kan de KICKR BIKE versteld worden zodat hij dezelfde geometrie heeft als je normale fiets. Een speciaal ontwikkeld crankstel met vijf verschillende afstanden zorgt ervoor dat je altijd de perfecte lengte hebt. Met de bediening op het stuur kun je naast tandwielverhouding en versnellingsinstellingen, ook de hellingshoek van de trainer aanpassen. Dit kan zowel met de hand als via apps zoals Zwift of Sufferfest.

  De KICKR BIKE is begin 2020 te koop. De prijs is €3499.00….

  Alles over de 22e editie van het Beukers Bike Weekend

  Beukers Bike Weekend flyer 2019